Σχετικά με εμάς

 

Λειτουργούμε μέσω του The Stars Group, μια από τις πιο έμπιστες και εδραιωμένες εταιρείες στα online παιχνίδια και η εταιρεία πίσω από κορυφαία brand όπως το PokerStars.

Η εταιρεία Stars Group Inc. είναι μια δημόσια εταιρεία, εισηγμένη στους δείκτες Toronto και Nasdaq, και ως εκ τούτου συμμορφωνόμαστε με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Με άδειες σε όλο τον κόσμο, συνεργαζόμαστε με τοπικές ρυθμιστικές αρχές και ανεξάρτητες υπηρεσίες δοκιμών τρίτων μερών για να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα επίπεδα ακεραιότητας και ασφάλειας, ώστε να μπορείς πάντα να είσαι σίγουρος ότι τα παιχνίδια μας και τα χρήματά σου είναι ασφαλή.

Τεράστια ποικιλία αθλημάτων και αγορών

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών αθλημάτων, αγορών και λειτουργιών, σχεδιασμένα για να σου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη, διασκεδαστική και εύκολη στη χρήση στοιχηματική εμπειρία. Καλύπτουμε τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, και το τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό μας καθώς και οι πρωτότυπες, καινοτόμες λειτουργίες μας μας καθιστούν την πρώτη επιλογή για εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο. Θα βρίσκεις πάντα μια μεγάλη ειδική προσφορά διαθέσιμη και με ένα λογαριασμό Stars θα έχεις επίσης άμεση πρόσβαση στη μεγαλύτερη αίθουσα online πόκερ στον κόσμο - μπορείς ακόμη και να χρησιμοποιείς το ίδιο πορτοφόλι για πόκερ και για αθλητικά στοιχήματα.

Η καλύτερη υποστήριξη και γρήγορες, εύκολες συναλλαγές

Η ομάδα υποστήριξής μας είναι στη διάθεσή σου 24 ώρες την ημέρα για να σε βοηθήσει με οποιαδήποτε ζήτημα. Απλά επικοινώνησε με την υποστήριξη και θα λάβεις μια γρήγορη απάντηση.

Η πραγματοποίηση κατάθεσης στο λογαριασμό Stars σου μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, μέσω διάφορων διαθέσιμων επιλογών πληρωμής. Μπορείς επίσης να επωφεληθείς από τις γρήγορες εξαργυρώσεις όταν πραγματοποιείς ανάληψη των κερδών σου.

Πλήρης αδειοδότηση και ρύθμιση

Είμαστε μια αδειοδοτημένη και καταχωρημένη νόμιμη εταιρεία και συμμορφωνόμαστε με όλους τους νόμους και τους κανονισμούς όπου δραστηριοποιούμαστε. Πιστεύουμε ακράδαντα στο υπεύθυνο παιχνίδι και προσφέρουμε μια σειρά από εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους πελάτες τον πλήρη έλεγχο των online αθλητικών στοιχημάτων τους.