Υπεύθυνο παιχνίδι

Δήλωση αποστολής

Το Stars Group προσπαθεί να βοηθήσει και να προστατέψει παίκτες που κινδυνεύουν από τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις των τυχερών παιχνιδιών με διάφορους τρόπους, όπως εργαλεία αυτο-αποκλεισμού, καθοδήγηση στο υπεύθυνο παιχνίδι, αναγνώριση κινδύνου και επαλήθευση παίκτη.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε και να προστατεύσουμε τους πελάτες που δεν επιτρέπεται να στοιχηματίσουν καθόλου ή αυτούς που επιθυμούν να περιορίσουν το ποσό που στοιχηματίζουν.

Ταυτοποίηση ηλικίας

Οποιοσδήποτε ανήλικος πελάτης που έχει υποβάλει ανακριβή ή αναληθή στοιχεία σχετικά με την πραγματική του ηλικία, θα χάσει τα κέρδη του και μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει ποινική δίωξη.

Τι κάνουμε

 • Όποιος εγγράφεται για να ανοίξει νέο λογαριασμό, πρέπει να μαρκάρει ένα κουτάκι που υποδεικνύει ότι είναι τουλάχιστον 21 ετών. Αυτό αποτελεί ξεκάθαρη επισήμανση ότι δεν αποδεχόμαστε πελάτες κάτω των 21.
 • Όταν ένας πελάτης ανοίγει λογαριασμό σε εμάς, συλλέγουμε το όνομά του/της, τη διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησης για να επιβεβαιώσουμε ότι ο πελάτης είναι τουλάχιστον 21 ετών.
 • Δε στοχεύουμε μέσω προωθητικών ενεργειών και διαφημίσεων σε ανήλικους πελάτες. Δεν αποτελεί καλή πρακτική και δεν συνάδει με τις προσωπικές και επιχειρησιακές μας αξίες η προσέλκυση ανήλικων πελατών.

Τι μπορείς να κάνεις

 • Προστάτεψε τον υπολογιστή σου. Όλοι οι υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ζητείται κωδικός πρόσβασης προκειμένου να μπεις στην επιφάνεια εργασίας. Γενικά, αποτελεί καλή πρακτική, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν υπάρχουν παιδιά και έφηβοι στην ίδια κατοικία. Επίσης, κράτησε μυστικό το Stars ID και τον κωδικό πρόσβασης που διαθέτεις. Μπορείς να επιλέξεις να μην αποθηκεύεται ο κωδικός πρόσβασής σου κάθε φορά που συνδέεσαι. Εάν πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός πρόσβασής σου από κάποιον τρίτο για να συνδεθεί στο λογαριασμό Stars σου, διάλεξε να μη θυμάται το λογισμικό τον κωδικό πρόσβασής σου.
 • Εάν υπάρχουν παιδιά ή έφηβοι στην κατοικία σου, χρησιμοποίησε το λογισμικό προστασίας το οποίο περιορίζει τις ιστοσελίδες στις οποίες έχουν πρόσβαση, εμποδίζει την ανταλλαγή αρχείων και γενικά ελέγχει τον τρόπο χρήσης του Ίντερνετ από τα παιδιά. Εδώ θα βρεις μια λίστα με ορισμένα από τα προγράμματα:
 • Εάν γνωρίζεις κάποιον ανήλικο που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα μας, θα θέλαμε να μας ενημερώσεις. Απλώς, επικοινώνησε με την υποστήριξη και θα επιληφθούμε του θέματος. Το πρώτο που θα κάνουμε θα είναι να ερευνήσουμε, και αν αποδειχτεί, θα παγώσουμε το λογαριασμό του πελάτη και θα του ζητήσουμε ταυτότητα. Αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα τέτοιου είδους αναφορές.
 • Δείξε γονική υπευθυνότητα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοικτά. Εάν ακούσεις τα παιδιά σου να συζητούν για λογαριασμούς online παιχνιδιών, για καταθέσεις και αναλήψεις, άρχισε να κάνεις ερωτήσεις. Εάν βρεις το λογισμικό στον υπολογιστή του παιδιού σου, απεγκατάστησέ το και κάνε περισσότερες ερωτήσεις. Ο υπεύθυνος γονέας αποτελεί την καλύτερη αρχή για την αποτροπή παιχνιδιού από ανηλίκους. Μπορείς να βρεις συμβουλές σχετικά με το πώς να μιλήσεις σε ένα νέο άτομο σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια εδώ.

Αυτο-εξαίρεση

Εάν πιστεύεις ότι το στοίχημα αποτελεί τροχοπέδη στη ζωή σου αντί για διασκέδαση, εμείς θέλουμε να σε βοηθήσουμε. Πρώτον, απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

 1. Καθυστέρησες να πας στη δουλειά ή το πανεπιστήμιο στο παρελθόν επειδή έπαιζες στοίχημα;
 2. Έχει συμβάλει το στοίχημα στην παραμέληση της δικής σου ευημερίας ή της οικογένειάς σου;
 3. Έχεις πουλήσει ποτέ κάτι ή έχεις δανειστεί χρήματα προκειμένου να παίξεις στοίχημα;
 4. Έχεις παίξει στοίχημα μέχρι να σου τελειώσουν όλα τα χρήματα;
 5. Έχεις παίξει στοίχημα περισσότερο απ’ όσο σχεδίαζες;
 6. Έχεις κάνει ποτέ αυτοκαταστροφικές σκέψεις ή έχεις σκεφτεί ποτέ την αυτοκτονία εξαιτίας της συνήθειάς σου να παίζεις στοίχημα;

Εάν απάντησες 'Ναι' σε αρκετές από τις παραπάνω ερωτήσεις, σε παροτρύνουμε να επισκεφτείς τη σελίδα Gamblers Anonymous.

Μπορείς να κάνεις ολόκληρο το τεστ σε μία από τις ακόλουθες ιστοσελίδες:
www.gamcare.org.uk/get-advice/self-assessment-tool
www.ncpgambling.org/help-treatment/screening-tools/

Επίσης, σου δίνουμε τη δυνατότητα να εξαιρέσεις τον εαυτό σου από το στοίχημα για χρονικές περιόδους που μπορείς να ορίσεις εσύ.

Για να το κάνεις αυτό, συνδέσου, άμοιξε το ‘Λογαριασμός’ και πήγαινε στο ‘Υπέυθυνο παιχνίδι’ στο αναδυόμενο παράθυρο.

Επισημαίνεται ότι όλες οι αυτο-εξαιρέσεις και τα διαλείμματα είναι μη αναστρέψιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου εξαίρεσης. Επίσης, όλες οι περίοδοι αυτοεξαίρεσης εφαρμόζονται σε όλες τις αγορές. Η αυτοεξαίρεσή σου θα ισχύει για το λογαριασμό Stars σου και για οποιοδήποτε προϊόν μας στο οποίο χρειάζεται το Stars ID σου για να παίξεις.

 • Προσφέρουμε 12ωρες και 24ωρες περιόδους αποχής καθώς και διαλείμματα διάρκειας 7, 30, 60, 90 και 120 ημερών. Δε θα μπορείς να στοιχηματίσεις σε εμάς. Μόλις κάνεις κλικ στο κουμπί που ζητά διάλειμμα ή περίοδο αυτο-εξαίρεσης θα ξεκινήσει το διάλειμμα ή η περίοδος αυτο-εξαίρεσης. Θα σου ζητηθεί να κλείσεις όλα τα τραπέζια στα οποία παίζεις. Μόλις το κάνεις αυτό, δε θα μπορείς να πραγματοποιήσεις καταθέσεις ή μεταφορές μεταξύ των λογαριασμών χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Stars σου. Επιπλέον, δεν θα λαμβάνεις προωθητικά ή ενημερωτικά email από εμάς.
 • 6μηνη αυτο-εξαίρεση. Όπως και στις άλλες περιόδους διαλείμματος, εκτός από το ότι θα σου ζητήσουμε να εξαργυρώσεις οποιαδήποτε κεφάλαια από το λογαριασμό Stars σου. Επιπλέον, ο λογαριασμός σου δεν θα επαναφερθεί αυτόματα. Αν θέλεις να επιστρέψεις, μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη οποιαδήποτε στιγμή μετά το τέλος της περιόδου αυτο-εξαίρεσής σου.
 • Αυτο-εξαίρεση άνω των 6 μηνών και μόνιμη αυτο-εξαίρεση. Αν θέλεις να αυτο-εξαιρεθείς για διάστημα άνω των 6 μηνών ή να αυτο-εξαιρεθείς μόνιμα, επικοινώνησε με την υποστήριξη.
 • Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης αυτο-εξαιρείται ενώ έχει ένα ανοιχτό στοίχημα, τότε το το στοίχημα θα διευθετηθεί ως κανονικό.

Αν χρησιμοποιείς υπολογιστή Windows ή Mac και θέλεις να αυτο-εξαιρεθείς από όλη τη δραστηριότητα online τυχερών παιχνιδιών, σκέψου να κατεβάσεις το gamban®, λογισμικό που σε βοηθά εμποδίζοντας την πρόσβαση σε όλα τα online τυχερά παιχνίδια..

Μπορείς επίσης να εξερευνήσεις το λογισμικό GamBlock, το οποίο περιορίζει την πρόσβαση σε διαδικτυακούς τόπους στοιχηματισμού.

Πώς να παίξεις online αθλητικό στοίχημα υπεύθυνα

Εάν αποφασίσεις να παίξεις στοίχημα online, υπάρχουν κάποιες γενικές κατευθυντήριες οδηγίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις την εμπειρία σου ασφαλέστερη και να περιορίσεις την πιθανότητα εμφάνισης προβλημάτων:

 1. Παίξε στοίχημα για την απόλαυση και όχι για να κερδίσεις χρήματα.
 2. Στοιχημάτισε με χρήματα, τα οποία αντέχεις οικονομικά να χάσεις. Μη χρησιμοποιείς ποτέ χρήματα, τα οποία χρειάζεσαι για σημαντικά πράγματα, όπως φαγητό, ενοίκιο, λογαριασμοί ή δίδακτρα.
 3. Θέσε όρια κατάθεσης και βεβαιώσου ότι ποτέ δεν καταθέτεις περισσότερα από όσα έχεις την οικονομική δυνατότητα να χάσεις.
 4. Μην κυνηγάς ποτέ χαμένα χρήματα. Εάν χάσεις χρήματα, μην στοιχηματίσεις περισσότερα με την ελπίδα ότι θα ρεφάρεις.
 5. Μην παίζεις στοίχημα όταν είσαι αναστατωμένος, κουρασμένος ή νιώθεις θλίψη. Είναι δύσκολο να λάβεις σωστές αποφάσεις όταν νιώθεις πεσμένος.
 6. Κράτα το στοίχημα σε ισορροπία με άλλες δραστηριότητες. Ανακάλυψε και άλλους τρόπους διασκέδασης, ώστε να μην επιτρέπεις το στοίχημα να γίνει μεγάλο μέρος της ζωής σου.

Αν θεωρείς ότι έχεις πρόβλημα με τα τυχερά παιχνίδια και ψάχνεις περαιτέρω βοήθεια ή συμβουλευτική, μπορείς να επισκεφτείς τα sites που ακολουθούν:

Ορισμός ορίων στις καταθέσεις και αγορές σου με πραγματικά χρήματα

Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχεις το δικαίωμα να διαχειριστείς τον προϋπολογισμό σου όταν στοιχηματίζεις online. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να περιορίσεις τα εβδομαδιαία όρια κατάθεσής σου. Φυσικά, τα συγκεκριμένα όρια δε μπορεί να είναι υψηλότερα από τα αντίστοιχα που έχουμε ορίσει για το λογαριασμό σου.

Σημείωση: Το όριο κατάθεσής σου δεν ισχύει για το StarsDraft, όπου είναι διαθέσιμο.

Περιορισμός αθλητικού στοιχήματος:

Ο καθορισμός ορίων στο στοίχημα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να ελέγχουν τις δαπάνες τους περιορίζοντας τον εαυτό τους από τον στοιχηματισμό σε διάφορα stake.

Μπορείς να περιορίσεις τα στοιχήματά σου χρησιμοποιώντας το μενού υπεύθυνου παιχνιδιού που βρίσκεται κάτω από τα 'Εργαλεία' > 'Υπεύθυνο παιχνίδι' > 'Περιορισμός ορίου πονταρίσματος σε αθλήματα' στο desktop και κάτω από τα 'Περισσότερα' > 'Εργαλεία & Ρυθμίσεις' στην εφαρμογή. Υπάρχει ακόμη η επιλογή να μπλοκάρεις τον εαυτό σου τελείως από το αθλητικό στοίχημα μέσω αυτού του μενού επιλέγοντας 'Μην παίζεις'.

Μπορείς επίσης να συνδεθείς στο λογαριασμό σου μέσω του ιστοτόπου μας. Από το μενού ‘Λογαριασμός’, μπορείς να έχεις πρόσβαση στα εργαλεία υπεύθυνου παιχνιδιού μας.

Over 21 Only GamCare Certified GamCare Adictel Worried about excessive play? Click here for help. Tactus Centrum voor Verantwoord Spelen KETHEA

Υπεύθυνο παιχνίδι

Responsible Gaming

Είμαστε δεσμευμένοι στο υπεύθυνο παιχνίδι και αφοσιωμένοι να κάνουμε ευχάριστη και θετική την εμπειρία σου όσο παίζεις.

Συχνές Ερωτήσεις για Υποστήριξη

FAQ

Η ομάδα υποστήριξής μας έχει συγκεντρώσει μια λίστα με ερωτήσεις που υποβάλλονται συχνά από τους παίκτες, μαζί με όλες τις απαντήσεις.

Συχνές Ερωτήσεις Παιχνιδιών Πόκερ

faq games

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το παιχνίδι πόκερ στο BetStars.