Παίξε Πόκερ Δωρεάν

GamCare

GamCare Certified

Η προσέγγιση της GamCare για τα τυχερά παιχνίδια είναι αποστασιοποιημένη.Η GamCare δεν επιθυμεί να περιορίσει τις επιλογές ή τις ευκαιρίες κανενός να διεξάγει ή να λάβει μέρος σε δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών που είναι καθόλα νόμιμες και έχουν διεξαχθεί υπεύθυνα.

Η προσέγγιση της GamCare για τα τυχερά παιχνίδια είναι αποστασιοποιημένη.Η GamCare δεν επιθυμεί να περιορίσει τις επιλογές ή τις ευκαιρίες κανενός να διεξάγει ή να λάβει μέρος σε δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών που είναι καθόλα νόμιμες και έχουν διεξαχθεί υπεύθυνα.

Σκοπός τους είναι να αναπτύξουν στρατηγικές που θα:

  • Βελτιώσουν την κατανόηση του κοινωνικού αντίκτυπου των τυχερών παιχνιδιών
  • Προβάλλουν υπεύθυνη προσέγγιση έναντι στα τυχερά παιχνίδια
  • Καλύψουν τις ανάγκες των ατόμων που έχουν επηρεαστεί αρνητικά και έχουν εθιστεί

Συμβουλευτική

Η GamCare προσφέρει πληθώρα συμβουλευτικών υπηρεσιών και κανάλια επικοινωνίας για αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα τυχερά παιχνίδια. Αυτά τα άτομα μπορούν να λάβουν πληροφορίες, συμβουλές, υποστήριξη ή συμβουλευτική μέσω της Εθνικής Γραμμής Βοήθειας, της συμβουλευτικής υπηρεσίας ή της υπηρεσίας email τους.

Εθνική Γραμμή Βοήθειας - 0808 802 0133

Πρόκειται για μία εμπιστευτική υπηρεσία, ανοικτή στα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα τυχερά παιχνίδια, στους συγγενείς, φίλους, εργοδότες κτλ., οι οποίοι θέλουν πληροφορίες, υποστήριξη ή συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου. Επίσης, στη γραμμή μπορούν να καλέσουν και επαγγελματίες που εργάζονται με άτομα εθισμένα στα τυχερά παιχνίδια. Η υπηρεσία λειτουργεί 08:00 - 00:00 με χαμηλή τηλεφωνική χρέωση.

Συμβουλευτική

Η GamCare είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει συμβουλευτικές συνεδρίες από τα γραφεία της που βρίσκονται στη διεύθυνση 7-11 St. John’s Hill, Λονδίνο, SW11 1TR ή μέσω των συνεργατών της σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Γραμμή Βοήθειας της GamCare στο 0808 802 0133 (μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο)

NetLine (Μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο)

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τα τυχερά παιχνίδια ή κάποιο άλλο άτομο που γνωρίζεις; Μπορείς να μιλήσεις απευθείας με έναν από τους εκπαιδευμένους συμβούλους της GamCare, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη, πληροφορίες και συμβουλές. Η NetLine είναι ανοικτή επί του παρόντος 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 08:00. έως τις 00:00. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα NetLine.

Φόρουμ (Διεθνές)

Επίσης, μπορείς να λάβεις υποστήριξη και συμβουλές αν επισκεφτείς το φόρουμ της GamCare, για βοήθεια και υποστήριξη από άλλα άτομα, το οποίο διευθύνεται από συμβούλους της GamCare.

Για περισσότερες πληροφορίες για την GamCare, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα της GamCare .

 

Υπεύθυνο παιχνίδι

Responsible Gaming

Είμαστε δεσμευμένοι στο υπεύθυνο παιχνίδι και αφοσιωμένοι να κάνουμε ευχάριστη και θετική την εμπειρία σου όσο παίζεις.