Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο

Τα παρακάτω ισχύουν για όλους τους αγώνες Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων των NFL, Κολεγιακού Ποδοσφαίρου NCAA, CFL και Arena Football.

Αγώνες που έχουν διακοπεί ή αναβληθεί ακυρώνονται, εκτός αν προγραμματιστούν και παιχτούν εντός του ίδιου εβδομαδιαίου προγράμματος NFL (Πέμπτη - Τετάρτη τοπική ώρα σταδίου) εκτός από αυτά τα στοιχήματα τα οποία έχουν ήδη κριθεί τη στιγμή της διακοπής ή της αναβολής.

Αν το γήπεδο ενός αγώνα αλλάξει, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να είναι η ίδια ομάδα. Αν αντιστραφούν η φιλοξενούμενη και η γηπεδούχος ομάδα σε έναν αναρτημένο αγώνα, τότε όλα τα στοιχήματα στην αρχική ανάρτηση θα ακυρωθούν.

Στις αγορές 2πλής επιλογής, ισχύουν οι κανόνες Push (ισοπαλία), εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Τα stakes σε μονά στοιχήματα επιστρέφονται και σε πολλαπλά/παρολί η επιλογή θα θεωρείται ως non-runner. Για παράδειγμα - στα στοιχήματα χάντικαπ ή στα συνολικά όπου ο δείκτης (αξία) της αγοράς είναι ακέραιος αριθμός, τα στοιχήματα ακυρώνονται και θα επιστραφούν όταν το σκορ είναι αυτός ο αριθμός.

Όλες οι διευθετήσεις βασίζονται σε αποτελέσματα και στατιστικές που παρέχονται από τη διοργανώτρια αρχή της σχετικής λίγκας:

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε οποιοδήποτε ή όλα τα στοιχήματα ένα παιχνίδι ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Για σκοπούς διευθέτησης, η ομάδα που αναφέρεται πάντα πρώτη στο όνομα του event , πάντα θεωρείται η γηπεδούχος ομάδα. Παράδειγμα: Ομάδα A vs Ομάδα B - Η Ομάδα Α είναι η γηπεδούχος ομάδα.

Επισκόπηση συγκεκριμένων αγορών

Στοίχημα live/In-play

Για σκοπούς στοιχήματος live ισχύουν αυτοί οι κανόνες, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

  • Όπου προσφέρεται επιλογή ισοπαλίας χάντικαπ (αγορά 3πλής επιλογής χάντικαπ) κατά τη διάρκεια live στοιχήματος, μόνο τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην ισοπαλία θα διευθετούνται ως νικητήρια όταν το αποτέλεσμα είναι ο ακέραιος αριθμός που έχει επιλεγεί.
  • Οι τιμές που αναφέρονται είναι για ολόκληρο το παιχνίδι,συμπεριλαμβανομένης τυχόν παράτασης, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Καθώς οι αγορές είναι in-running (live), διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε την αγορά ανά πάσα στιγμή.
  • Όταν τα σκορ εμφανίζονται in running, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση της ακρίβειας του σκορ και χρόνου παιχνιδιού. Ωστόσο, δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν λάθος πληροφορίες που εμφανίζονται.

Στοιχήματα proposition

Σε περίπτωση που ένα παιχνίδι έχει διακοπεί, όλα τα stakes επιστρέφονται, εκτός αν ένα αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί μέσω της πορείας του παιχνιδιού που έχει ήδη διεξαχθεί.

Για αγορές prop παίκτη, ο/οι εν λόγω παίκτης/-ες πρέπει να ξεκινήσει/-ουν το παιχνίδι για να ισχύουν τα στοιχήματα.

Όλα τα στοιχήματα proposition είναι αποκλειστικά μονά.

Αγορές περιόδου και ημιχρόνου

Για στοιχήματα που βασίζονται σε συγκεκριμένες περιόδους ή ημίχρονα, η πλήρης διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να παιχτεί εκτός αν το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.

Η τρίτη περίοδος δεν περιλαμβάνει παράταση.

Στοίχημα χάντικαπ

Η παράταση μετρά μόνο για στοίχημα χάντικαπ αγώνα, αλλά η παράταση δε μετρά σε αγορές περιόδου ή ημιχρόνου.

Για στοίχημα σε περίοδο και ημίχρονο, όλη η διάρκεια πρέπει να παιχτεί για να ισχύουν τα στοιχήματα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, τα stakes επιστρέφονται.

Στοίχημα αγώνα

Μετρά η παράταση. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά από παράταση, όλα τα stakes επιστρέφονται.

Συνολικοί πόντοι

Η παράταση μετρά για όλες τις αγορές συνολικών αγώνα/συνολικών ομάδας και πόντων prop, αλλά η παράταση δεν μετρά για αγορές συνολικών πόντων για περιόδους και ημίχρονα.

Για στοίχημα σε περίοδο και ημίχρονο, όλη η διάρκεια πρέπει να παιχτεί για να ισχύουν τα στοιχήματα. Σε περίπτωση που οι συνολικοί πόντοι είναι ακριβώς ίσοι με τη γραμμή που έχει οριστεί, όλα τα stakes επιστρέφονται εκτός αν έχει προσφερθεί τιμή για το συγκεκριμένο ποσό.

Γραμμή γιάρδας για πρώτη επιθετική φάση

Το αποτέλεσμα καθορίζεται από το πού πραγματοποιείται η πρώτη επιθετική φάση του αγώνα από το scrimmage. Σε περίπτωση που το kick-off επιστρέφεται για touchdown, τα στοιχήματα ισχύουν για το ακόλουθο kick off.

Σε περίπτωση turnover (λάθους), το αποτέλεσμα καθορίζεται σύμφωνα με το πού πραγματοποιείται η πρώτη επιθετική φάση, ανάλογα με τη γραμμή γιάρδας της υποδεχόμενης ομάδας.

Πρώτο turnover και πρώτη ομάδα που θα κάνει turnover

Για σκοπούς αποτελεσμάτων, μόνο ένα interception ή ένα fumble μετρά. Ένα punt ή 'turnover on downs' (λάθος σε downs) δε μετρά ως turnover για σκοπούς διευθέτησης.

Σε περίπτωση που ένας αγώνας διακοπεί, τα stakes επιστρέφονται, εκτός αν έχει ήδη γίνει turnover.

Πρώτη επιθετική φάση

Σε περίπτωση πέναλτι (ποινής) για λανθασμένη εκκίνηση στην πρώτη επιθετική φάση, τα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν για την επόμενη επιθετική φάση που θα πραγματοποιηθεί χωρίς ποινή λανθασμένης εκκίνησης.

Πρώτη ομάδα/τελευταία ομάδα που θα σκοράρει

Σε περίπτωση που ένας αγώνας διακοπεί, τα στοιχήματα ισχύουν για σκορ που έχουν ήδη επιτευχθεί. Η παράταση ισχύει για αυτές τις αγορές.

Πρώτος/τελευταίος/οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ touchdown

Πρόβλεψη του ονόματος του πρώτου/τελευταίου/οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ touchdown, ή αν δεν θα επιτευχθεί κανένα touchdown. Μόνο όταν ένας παίκτης είναι καταχωρημένος στο NFL.com ως 'inactive' (ανενεργός) για αυτόν τον αγώνα, ακυρώνονται οι επιλογές. Το ‘field' παραπέμπει σε οποιοδήποτε παίκτη δεν αναφέρεται συγκεκριμένα. Αν δεν επιτευχθεί κανένα touchdown, τα stakes θα χαθούν εκτός αν έχει επιλεγεί το 'κανένας σκόρερ touchdown'

Πρώτο πέναλτι

Αυτό διευθετείται στο πρώτο αποδεκτό πέναλτι στο παιχνίδι.

Outrights

Όλες οι αγορές νικητή διοργάνωσης (outright) περιλαμβάνουν playoffs όπου ισχύει.

Στοιχήματα για Νικητή Super Bowl, Περιφέρειας και Υπο-Περιφέρειας ισχύουν ανεξάρτητα από την χρονική διάρκεια της σεζόν.

Νικητής Περιφέρειας NFL

Η ομάδα που συνεχίζει στον τελικό του Super Bowl θα θεωρείται η νικήτρια της περιφέρειας. Οι αγορές νικητών Περιφέρειας NFL καθορίζονται από τα κερδισμένα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν (όπου ισχύουν κατάλληλοι κανόνες NFL για ισοβαθμίες).

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.