Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο

Τα παρακάτω ισχύουν για όλους τους αγώνες Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων των NFL, Κολεγιακού Ποδοσφαίρου NCAA, CFL και Arena Football.

Αγώνες που έχουν διακοπεί ή αναβληθεί ακυρώνονται, εκτός αν προγραμματιστούν και παιχτούν εντός του ίδιου εβδομαδιαίου προγράμματος NFL (Πέμπτη - Τετάρτη τοπική ώρα σταδίου) εκτός από αυτά τα στοιχήματα τα οποία έχουν ήδη κριθεί τη στιγμή της διακοπής ή της αναβολής.

Αν το γήπεδο ενός αγώνα αλλάξει, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να είναι η ίδια ομάδα. Αν αντιστραφούν η φιλοξενούμενη και η γηπεδούχος ομάδα σε έναν αναρτημένο αγώνα, τότε όλα τα στοιχήματα στην αρχική ανάρτηση θα ακυρωθούν.

Στις αγορές 2πλής επιλογής, ισχύουν οι κανόνες Push (ισοπαλία), εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Τα stakes σε μονά στοιχήματα επιστρέφονται και σε πολλαπλά/παρολί η επιλογή θα θεωρείται ως non-runner. Για παράδειγμα - στα στοιχήματα χάντικαπ ή στα συνολικά όπου ο δείκτης (αξία) της αγοράς είναι ακέραιος αριθμός, τα στοιχήματα ακυρώνονται και θα επιστραφούν όταν το σκορ είναι αυτός ο αριθμός.

Όλες οι διευθετήσεις βασίζονται σε αποτελέσματα και στατιστικές που παρέχονται από τη διοργανώτρια αρχή της σχετικής λίγκας:

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε οποιοδήποτε ή όλα τα στοιχήματα ένα παιχνίδι ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Για σκοπούς διευθέτησης, η ομάδα που αναφέρεται πάντα πρώτη στο όνομα του event , πάντα θεωρείται η γηπεδούχος ομάδα. Παράδειγμα: Ομάδα A vs Ομάδα B - Η Ομάδα Α είναι η γηπεδούχος ομάδα.

Επισκόπηση συγκεκριμένων αγορών

Στοίχημα live/In-play

Για σκοπούς στοιχήματος live ισχύουν αυτοί οι κανόνες, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

  • Όπου προσφέρεται επιλογή ισοπαλίας χάντικαπ (αγορά 3πλής επιλογής χάντικαπ) κατά τη διάρκεια live στοιχήματος, μόνο τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην ισοπαλία θα διευθετούνται ως νικητήρια όταν το αποτέλεσμα είναι ο ακέραιος αριθμός που έχει επιλεγεί.
  • Οι τιμές που αναφέρονται είναι για ολόκληρο το παιχνίδι,συμπεριλαμβανομένης τυχόν παράτασης, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Καθώς οι αγορές είναι in-running (live), διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε την αγορά ανά πάσα στιγμή.
  • Όταν τα σκορ εμφανίζονται in running, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση της ακρίβειας του σκορ και χρόνου παιχνιδιού. Ωστόσο, δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν λάθος πληροφορίες που εμφανίζονται.
  • Τα στοιχήματα στο επόμενο σκορ περιλαμβάνουν παράταση.

Στοιχήματα proposition

Σε περίπτωση που ένα παιχνίδι έχει διακοπεί, όλα τα stakes επιστρέφονται, εκτός αν ένα αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί μέσω της πορείας του παιχνιδιού που έχει ήδη διεξαχθεί.

Για αγορές prop παίκτη, ο/οι εν λόγω παίκτης/-ες πρέπει να συμμετέχουν σε τουλάχιστον ένα down για να ισχύουν.

Όλα τα στοιχήματα proposition είναι αποκλειστικά μονά. Η παράταση μετράει, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Συνολικές επιθετικές γιάρδες ομάδας - Ο διακανονισμός βασίζεται στις καθαρές γιάρδες και για τις δύο ομάδες (συμπεριλαμβανομένων των χαμένων γιαρδών με sack).

Γιάρδες πάσας ομάδας/παίκτη – Η διευθέτηση βασίζεται στις συνολικές γιάρδες πάσας που κερδίζονται.

Rushing γιάρδες ομάδας/παίκτη – Η διευθέτηση βασίζεται στις συνολικές γιάρδες rushing που κερδίζονται (μαζί με το αρνητικό μήκος σε γιάρδες).

Τα quarterback props βασίζονται στις συνολικές γιάρδες πάσας που κερδίζονται.

Για τη μετατροπή προσπάθειας 4ου down - Η επιλογή ‘Ναι’ καθορίζεται πετυχαίνοντας ένα νέο σετ από down, είτε με run, είτε με pass (αυτό περιλαμβάνει την περίπτωση που επιτυγχάνεται ένα touchdown ως αποτέλεσμα) ή αυτόματο πέναλτι 1ου down. Field goals (ανεξάρτητα από το αν θα επιτευχθούν ή όχι) δεν μετρούν ως μετατρεπόμενο down.

Αγορές περιόδου και ημιχρόνου

Για στοιχήματα που βασίζονται σε συγκεκριμένες περιόδους ή ημίχρονα, η πλήρης διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να παιχτεί εκτός αν το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί. Τα στοιχήματα της τέταρτης περιόδου στο NFL περιλαμβάνουν παράταση.

Στοίχημα Χάντικαπ

Η παράταση μετράει για τα στοιχήματα χάντικαπ αγώνα. Η παράταση δε μετρά για αγορές περιόδου και συγκεκριμένου ημιχρόνου, εκτός από τα στοιχήματα τέταρτης περιόδου του NFL. Για στοίχημα σε περίοδο και ημίχρονο, όλη η διάρκεια πρέπει να παιχτεί για να ισχύουν τα στοιχήματα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, τα stakes επιστρέφονται.

Στοίχημα αγώνα

Η παράταση μετράει, εκτός από τα στοιχήματα διπλής ευκαιρίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά την παράταση, όλα τα stake επιστρέφονται.

Συνολικοί πόντοι

Η παράταση μετρά για όλες τις αγορές συνολικών αγώνα/συνολικών ομάδας και πόντων prop Η παράταση δεν μετρά για αγορές συνολικών πόντων για περιόδους και συγκεκριμένο ημίχρονο, εκτός από τα στοιχήματα τέταρτης περιόδου του NFL.

Για στοίχημα σε περίοδο και ημίχρονο, όλη η διάρκεια πρέπει να παιχτεί για να ισχύουν τα στοιχήματα. Σε περίπτωση που οι συνολικοί πόντοι είναι ακριβώς ίσοι με τη γραμμή που έχει οριστεί, όλα τα stakes επιστρέφονται εκτός αν έχει προσφερθεί τιμή για το συγκεκριμένο ποσό.

Γραμμή γιάρδας για πρώτη επιθετική φάση

Το αποτέλεσμα καθορίζεται από το πού πραγματοποιείται η πρώτη επιθετική φάση του αγώνα από το scrimmage. Σε περίπτωση που το kick-off επιστρέφεται για touchdown, τα στοιχήματα ισχύουν για το ακόλουθο kick off.

Σε περίπτωση turnover (λάθους), το αποτέλεσμα καθορίζεται σύμφωνα με το πού πραγματοποιείται η πρώτη επιθετική φάση, ανάλογα με τη γραμμή γιάρδας της υποδεχόμενης ομάδας.

Πρώτο turnover και πρώτη ομάδα που θα κάνει turnover

Για σκοπούς αποτελεσμάτων, μόνο ένα interception ή ένα fumble μετρά. Ένα punt ή 'turnover on downs' (λάθος σε downs) δε νετρά ως turnover για σκοπούς διευθέτησης.

Σε περίπτωση που ένας αγώνας διακοπεί, τα stakes επιστρέφονται, εκτός αν έχει ήδη γίνει turnover.

Πρώτη επιθετική φάση

Σε περίπτωση πέναλτι (ποινής) για λανθασμένη εκκίνηση στην πρώτη επιθετική φάση, τα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν για την επόμενη επιθετική φάση που θα πραγματοποιηθεί χωρίς ποινή λανθασμένης εκκίνησης.

Πρώτη ομάδα/τελευταία ομάδα που θα σκοράρει

Σε περίπτωση που ένας αγώνας διακοπεί, τα στοιχήματα ισχύουν για σκορ που έχουν ήδη επιτευχθεί. Η παράταση ισχύει για αυτές τις αγορές.

Πρώτος/τελευταίος/οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ touchdown

Πρόβλεψη του ονόματος του πρώτου/τελευταίου/οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ touchdown, ή αν δεν θα επιτευχθεί κανένα touchdown. Μόνο όταν ένας παίκτης είναι καταχωρημένος στο NFL.com ως 'inactive' (ανενεργός) για αυτόν τον αγώνα, ακυρώνονται οι επιλογές. Το ‘field' παραπέμπει σε οποιοδήποτε παίκτη δεν αναφέρεται συγκεκριμένα. Αν δεν επιτευχθεί κανένα touchdown, τα stakes θα χαθούν εκτός αν έχει επιλεγεί το 'κανένας σκόρερ touchdown'

Πρώτο πέναλτι

Αυτό διευθετείται στο πρώτο αποδεκτό πέναλτι στο παιχνίδι.

Θα σκοράρει μια ομάδα 3 φορές χωρίς απάντηση;

Πρόβλεψη για το αν οποιαδήποτε ομάδα θα σκοράρει τρεις συνεχόμενες φορές χωρίς απάντηση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν υπολογίζεται ως σκοράρισμα οποιοδήποτε PAT (πόντος μετά από touchdown ή conversions 2 πόντων).

Συνολικά touchdown/field goal αγώνα

Πρόβλεψε τον συνολικό αριθμό των touchdown/πετυχημένων field goal στον αγώνα. Μετρά η παράταση.

Θα υπάρξει παράταση;

Πρόβλεψε αν θα υπάρξει παράταση ή όχι. Αν το παιχνίδι διακοπεί πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού, τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός αν είναι o τελικός της διοργάνωσης όπου όλα τα στοιχήματα ισχύουν για τον αγώνα που έχει προγραμματιστεί για άλλη μέρα.

Θα υπάρξει safety;

Πρόβλεψε αν θα υπάρξει safety ή όχι στον αγώνα. Μετρά η παράταση. Το safety δίνεται από τους διαιτητές του αγώνα και είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μια ομάδα που δεν έχει κατοχή της μπάλας μπορεί να σκοράρει πόντους. Μπορεί να συμβεί με πολλούς τρόπους αλλά το πιο συχνό είναι όταν γίνει τακλ σε έναν αντίπαλο που έχει κατοχή της μπάλας στη δική του τελική ζώνη (end zone).

Super Bowl MVP

Πρόβλεψε ποιος παίκτης θα ψηφιστεί Most Valuable Player στο Super Bowl. Για τα proposition του Super Bowl MVP, αν υπάρχουν co-MVPs, οποιοδήποτε σχετικό στοίχημα θα πληρωθεί με πλήρεις αποδόσεις. 

Αγορές μεγαλύτερου/μικρότερου touchdown

Μικρότερο touchdown που επιτεύχθηκε, ανάκτηση fumble σε τελική ζώνη, το under είναι νικητής. Αν δεν υπάρχουν touchdown, τα στοιχήματα ακυρώνονται.

Αγορές μεγαλύτερου/μικρότερου Field Goal

Αν δεν υπάρχουν πετυχημένα field goals, τα στοιχήματα ακυρώνονται.

Διαφορά νίκης

Πρόβλεψε την ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα και τη διαφορά.

Νικητές

Όλες οι αγορές νικητή διοργάνωσης (outright) περιλαμβάνουν playoffs όπου ισχύει.

Στοιχήματα για Νικητή Super Bowl, Περιφέρειας και Υπο-Περιφέρειας ισχύουν ανεξάρτητα από την χρονική διάρκεια της σεζόν.

Νικητής Περιφέρειας NFL

Η ομάδα που συνεχίζει στον τελικό του Super Bowl θα θεωρείται η νικήτρια της περιφέρειας. Οι αγορές νικητών Περιφέρειας NFL καθορίζονται από τα κερδισμένα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν (όπου ισχύουν κατάλληλοι κανόνες NFL για ισοβαθμίες).

NFL Draft

Επιλογή 1ου γύρου - Επίθεση/Άμυνα

Τα στοιχήματα θα ακυρωθούν αν μια ομάδα ανταλλάξει την επιλογή της. Επηρεάζει αυτή την αγορά μόνο – όλες οι άλλες αγορές draft στο NFL παραμένουν ανεπηρέαστες.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.