Αυστραλιανοί Κανόνες

Όλες οι αγορές αγώνα θα διευθετούνται συμπεριλαμβάνοντας παράταση αν παιχτεί, εκτός αν έχει οριστεί διαφορετικά. Ολόκληρος ο χρόνος της κανονικής διάρκειας πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύουν τα στοιχήματα εκτός αν αναφέρεται συγκεκριμένα διαφορετικά. Αν η διάρκεια ενός αγώνα μεταβληθεί πριν από την έναρξη του παιχνιδιού τότε η αναθεωρημένη χρονική διάρκεια του παιχνιδιού θα θεωρείται ως η επίσημη διάρκεια του αγώνα και όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εφόσον η νέα κανονικά διάρκεια ολοκληρωθεί πλήρως.

Αγώνες που δεν διεξάγονται σύμφωνα με την ανάρτηση

Αν το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα αλλάξει, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν με την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να είναι γηπεδούχος. Αν αντιστραφούν γηπεδούχος και φιλοξενούμενος, τότε όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν βασιζόμενα στον αρχικό αγώνα θα είναι άκυρα.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.