Κανόνες στοιχήματος στο μπάντι

Στοίχημα αγώνα

Όλα τα στοιχήματα διευθετούνται σε παιχνίδι 90 λεπτών εκτός αν οριστεί διαφορετικά. Αν ένας αγώνας δεν ολοκληρωθεί, τότε τα στοιχήματα θα ακυρωθούν εκτός αν έχει βγει επίσημο αποτέλεσμα.

Αν η μορφή του αγώνα αλλάξει για κάποιο λόγο από 2 x 45 λεπτά σε 3 x 30 λεπτά, τότε όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν (εκτός από οποιαδήποτε στοιχήματα που σχετίζονται συγκεκριμένα με το πρώτο/δεύτερο ημίχρονο)

Στοίχημα χάντικαπ

Πρόβλεψε το αποτέλεσμα αφού το χάντικαπ έχει εφαρμοστεί στα πραγματικά σκορ. Τα στοιχήματα διευθετούνται μόνο σε παιχνίδι 90 λεπτών. Αν ένας αγώνας δεν ολοκληρωθεί, τα στοιχήματα ακυρώνονται

Συνολικά γκολ αγώνα

Πρόβλεψε τον αριθμό των γκολ που μπήκαν στον αγώνα. Αν ένας αγώνας δεν ολοκληρωθεί, τότε τα στοιχήματα θα ακυρωθούν εκτός αν η νικήτρια αγορά έχει ήδη καθοριστεί.

Νικητής τουρνουά outright

Το στοίχημα είναι ‘All in Run or Not’ εκτός αν οριστεί διαφορετικά. Τα στοιχήματα θα διευθετηθούν στις επίσημες κατατάξεις αμέσως μετά από τον τελευταίο αγώνα του τουρνουά και οποιεσδήποτε μεταγενέστερες τροποποιήσεις στο αποτέλεσμα δε θα επηρεάζουν τα στοιχήματα.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημά σου, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.