Μπέιζμπολ

Όλοι οι αγώνες πρέπει να ξεκινήσουν την προγραμματισμένη ημερομηνία (τοπική ώρα) ώστε τα στοιχήματα να ισχύουν. Αν ένας αγώνας αναβληθεί ή ακυρωθεί πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα.

Για παιχνίδια μη-MLB Μπέιζμπολ (συμπεριλαμβανομένου του Minor League Baseball) ή pre-season αγώνες MLB όπου ο pitcher δεν είναι καθορισμένος, οι μη καθορισμένοι pitchers και όλα τα στοιχήματα ισχύουν ανεξαρτήτως από το ποιος θα είναι ο pitcher κάθε ομάδας. Ο κανόνας 8½ innings ισχύει επίσης, αν και στην περίπτωση Mercy Rule (Κανόνας Οίκτου), όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν και θα εξαρτώνται από το σκορ εκείνη τη στιγμή. Για αγώνες επτά innings που παίζονται στο πλαίσιο ενός doubleheader ισχύει ο κανόνας 6½ inning.

Στις αγορές 2πλής επιλογής, ισχύουν οι κανόνες Push (ισοπαλία), εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Τα stakes σε μονά στοιχήματα επιστρέφονται και σε πολλαπλά/παρολί η επιλογή θα θεωρείται ως non-runner.

Διευθέτηση στοιχήματος

Όλες οι διευθετήσεις βασίζονται στα αποτελέσματα και τις στατιστικές που παρέχονται από την αντίστοιχη διοργανώτρια αρχή της λίγκας, για παράδειγμα - MLB (Major League Baseball).

Στοιχήματα MLB

Είναι ευθύνη του παίκτη να βεβαιωθεί ότι είναι ενήμερος για όποιες σχετικές αλλαγές pitcher.

 • Οι αναγραφόμενοι pitchers πρέπει να ξεκινήσουν - Στοίχημα που καθορίζει και τους δύο αρχικούς pitchers. Τυχόν διαφοροποίηση θα ακυρώσει το στοίχημα. Στοιχήματα τα οποία έχουν τοποθετηθεί όταν ο ονομαζόμενος pitcher είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν έχουν ισχύ αν αλλάξει ο αρχικός pitcher.
 • Δεν έχουν ονομαστεί οι (αρχικοί) pitcher - Ομάδα εναντίον ομάδας, ανεξάρτητα από τον αρχικό pitcher. Τα στοιχήματα ισχύουν.

Τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε έναν συγκεκριμένο pitcher, αφού έχει επαναγραφτεί, ισχύουν. Σε περίπτωση διπλής αλλαγής pitcher, όπου ένας αναγραφόμενος pitcher αλλάξει και στη συνέχεια αλλάξει ξανά για σκοπούς στοιχηματισμού, τα στοιχήματα θα διευθετηθούν κανονικά ως αλλαγή pitcher.

Για οποιονδήποτε αγώνα playoff MLB που έχει ανασταλεί και συνεχιστεί εντός 72 ωρών από τη στιγμή της αναστολής, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν και θα διευθετηθούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Αν το παιχνίδι δεν ολοκληρωθεί εντός 72 ωρών από τη στιγμή της διακοπής, τότε όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν εκτός αν η διευθέτηση των στοιχημάτων έχει ήδη καθοριστεί.

Αγώνες που δεν διεξάγονται σύμφωνα με την ανάρτηση

Αν το γήπεδο ενός αγώνα αλλάξει, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να είναι η ίδια ομάδα. Αν αντιστραφούν η φιλοξενούμενη και η γηπεδούχος ομάδα σε έναν αναρτημένο αγώνα, τότε όλα τα στοιχήματα στην αρχική ανάρτηση θα ακυρωθούν.

Κανόνας 4½ Innings

Money Line - Για να ισχύουν τα στοιχήματα, πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον πέντε πλήρη innings παιχνιδιού, εκτός αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη προηγείται μετά τα 4½ innings. Αν το παιχνίδι διακοπεί ή ανασταλεί αφού το παιχνίδι έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, τότε ο νικητής καθορίζεται από το σκορ μετά το τελευταίο πλήρες inning (εκτός αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη σκοράρει και ισοφαρίσει ή πάρει προβάδισμα στο δεύτερο μισό του inning, περίπτωση κατά την οποία ο νικητής καθορίζεται από το σκορ τη στιγμή που το παιχνίδι διακοπεί).

Επισημαίνεται ότι τα παιχνίδια που έχουν ανασταλεί δε συνεχίζονται (με εξαίρεση τα παιχνίδια playoff MLB). Ωστόσο, στην περίπτωση Mercy Rule (Κανόνας Οίκτου), όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν και θα εξαρτώνται από το σκορ εκείνη τη στιγμή.

Κανόνας 6½ Innings

Συνολικά στοιχήματα και Run Line (για αγώνες των επτά innings) - Για να ισχύουν τα στοιχήματα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον επτά πλήρη innings (ή 6½ innings αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη προηγείται). Ωστόσο, στην περίπτωση Mercy Rule (Κανόνας Οίκτου), όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν και θα εξαρτώνται από το σκορ εκείνη τη στιγμή. Επισημαίνεται ότι τα παιχνίδια που διακόπτονται δε συνεχίζουν.

Κανόνας 8½ Innings

Συνολικά στοιχήματα και Run Line - Για να ισχύουν τα στοιχήματα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον εννέα πλήρη innings (ή 8½ innings αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη προηγείται). Ωστόσο, στην περίπτωση Mercy Rule (Κανόνας Οίκτου), όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν και θα εξαρτώνται από το σκορ εκείνη τη στιγμή. Επισημαίνεται ότι τα παιχνίδια που έχουν ανασταλεί δε συνεχίζονται (με εξαίρεση τα παιχνίδια playoff MLB).

Στοιχήματα πριν τον αγώνα

 • Όλα τα στοιχήματα πριν τον αγώνα συμπεριλαμβάνουν επιπλέον innings, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.
 • Όπου ισχύει ο κανόνας Mercy Rule, όλα τα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν βάσει του σκορ εκείνη τη στιγμή.
 • Money Line: Διευθετείται σύμφωνα με τον κανόνα 4½ innings rule (δες παραπάνω).
 • Run Line, Handicaps 3πλης επιλογής και Εναλλακτικά Run Lines: Διευθετείται σύμφωνα με τον κανόνα 8½ innings rule (δες παραπάνω).
 • Συνολικά αγώνα, Συνολικά ομάδας, Συνολικά 3πλης επιλογής και Εναλλακτικά συνολικά αγώνα: Διευθετούνται σύμφωνα με τον αγώνα 8 ½ innings, με εξαίρεση όταν ένα αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί.
 • Περισσότερα Hits, Συνολικά Hits, Hits ομάδας: Υπόκεινται στον κανόνα 8½ innings, εκτός αν το σύνολο έχει γίνει ήδη over, οπότε τα στοιχήματα στο over θα διευθετούνται ως κερδισμένα και τα αντίστοιχα στο under ως χαμένα.
 • Συνολικά 4½ Innings - Τα στοιχήματα θα διευθετούνται βάσει του σκορ στο μέσο του 5ου inning (π.χ. όχι στο δεύτερο μισό του 5ου), εκτός αν τα Συνολικά έχουν ήδη γίνει over. Όπου συμβαίνει αυτό, όλα τα στοιχήματα θα διευθετούνται ως εξής: τα στοιχήματα στο over για τα αναφερόμενα Συνολικά θα διευθετούνται ως κερδισμένα, με τα στοιχήματα στο under στα αναφερόμενα Συνολικά να διευθετούνται ως χαμένα.
 • 4½ Innings Lines - Τα στοιχήματα θα διευθετούνται με βάση το σκορ στο μέσο του 5ου inning (π.χ. όχι στο δεύτερο μισό του 5ου), εκτός αν η ομάδα που κάνει batting πρώτη προηγείται (με οποιοδήποτε run line να ισχύει) στην αρχή του πρώτου μισού του 5ου inning ή αν σκοράρει για να προηγηθεί (με οποιοδήποτε run line να ισχύει) σε αυτό το inning, περίπτωση κατά την οποία η ομάδα που κάνει batting πρώτη θα διευθετηθεί ως η νικήτρια.
 • Συνολικά 3/5/7 Innings - Τα στοιχήματα θα διευθετηθούν βάσει του σκορ μετά από 3/5/7 πλήρη innings, εκτός αν τα Συνολικά που αναφέρονται έχουν ήδη γίνει over. Όπου συμβαίνει αυτό, όλα τα στοιχήματα θα διευθετούνται ως εξής: τα στοιχήματα στο over για τα αναφερόμενα Συνολικά θα διευθετούνται ως κερδισμένα, με τα στοιχήματα στο under στα αναφερόμενα Συνολικά να διευθετούνται ως χαμένα.
 • 3/5/7 Innings Line - Τα στοιχήματα θα διευθετούνται βάσει του αποτελέσματος αφού ολοκληρωθούν τα πρώτα 3/5/7 innings ενός παιχνιδιού, εκτός αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη ήδη προηγείται (με οποιοδήποτε run line να ισχύει) στη μέση του σχετικού inning ή σκοράρει για να προηγηθεί (με οποιοδήποτε run line να ισχύει) σε αυτό το inning, περίπτωση κατά την οποία η ομάδα που κάνει batting δεύτερη θα διευθετηθεί ως η νικήτρια.

Στοιχήματα props πριν το αγώνα, συμπεριλαμβάνονται τα props παίκτη

Όπου ισχύει ο κανόνας Mercy Rule, όλα τα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν βάσει του σκορ εκείνη τη στιγμή.

 • Οι αναγραφόμενοι pitchers πρέπει να ξεκινήσουν για να ισχύουν τα στοιχήματα. Τα επιπλέον innings μετρούν, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.
 • Όλα τα props για το 1ο inning: Το 1ο inning πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύουν τα στοιχήματα, εκτός αν η διευθέτηση των στοιχημάτων έχει ήδη κριθεί.
 • Διπλό αποτέλεσμα – Οι διευθετήσεις για το σκορ στο τέλος του 5ου inning και το τελικό σκορ υπόκεινται στον κανόνα 8 ½ innings
 • Αγορές Μονό/Ζυγό – Οι διευθετήσεις υπόκεινται στον κανόνα 8 ½ innings. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι μηδέν, θα θεωρείται ζυγός αριθμός για σκοπούς της διευθέτησης.
 • Συνολικά Runs – Οι διευθετήσεις υπόκεινται στον κανόνα 8 ½ innings, εκτός αν το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.
 • Προβάδισμα μετά τα x innings - Τα στοιχήματα θα διευθετούνται βάσει του αποτελέσματος αφού ολοκληρωθούν τα πρώτα x innings, εκτός αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη ήδη προηγείται στη μέση του σχετικού inning ή σκοράρει για να προηγηθεί σε αυτό το inning, περίπτωση κατά την οποία η ομάδα που κάνει batting δεύτερη θα διευθετηθεί ως η νικήτρια.
 • Να σκοράρει πρώτη/Πρώτη ομάδα σε x Runs - Η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στον απαιτούμενο αριθμό runs θα διευθετηθεί ως η νικήτρια. Τα στοιχήματα στο Καμία απαιτούν την εφαρμογή του κανόνα 8½ innings ώστε να διευθετηθούν ως κερδισμένα.
 • Να σκοράρει τελευταία – Οι διευθετήσεις υπόκεινται στον κανόνα 8 ½ innings.
 • Η ομάδα με το υψηλότερο σκορ σε innings - Θα διευθετηθεί στο υψηλότερο σκοράρισμα μισού inning του παιχνιδιού. Αν και οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο υψηλότερο σκορ, τότε η ισοπαλία θα διευθετηθεί ως κερδισμένη επιλογή (ακόμα κι αν η μία ομάδα έχει επιτύχει αυτό το σκορ πιο συχνά από την άλλη). Ισχύει επίσης ο κανόνας 8½ innings.
 • Επιπλέον Innings Ναι/Όχι - Θα διευθετείται ως Ναι αν το σκορ είναι ισόπαλο μετά τα 9 innings (ή τον ορισμένο αριθμό innings αν δεν είναι 9), ακόμα κι αν τα επόμενα innings δεν παιχτούν για οποιονδήποτε λόγο.
 • Πότε θα επιτευχθούν τα περισσότερα Runs; Οι διευθετήσεις υπόκεινται στον κανόνα 8 ½ innings.
 • Το πρώτο HR θα είναι; Θα διευθετείται στο πρώτο HR hit του αγώνα. Τα στοιχήματα στο "Κανένα HR" απαιτούν την εφαρμογή του κανόνα 8½ innings ώστε να διευθετηθούν ως κερδισμένα.
 • Head to Head: Περισσότερες (συνολικές) βάσεις*/Περισσότερα hits/Περισσότερα strikeouts - Για να ισχύουν αυτά τα head to head πρέπει και οι δύο παίκτες να είναι στην επίσημη αρχική σύνθεση των ομάδων. Ισχύει ο κανόνας 8½ innings, εκτός αν και οι δύο παίκτες, ή ο παίκτης που χάνει στο head to head, έχει ήδη αντικατασταθεί στον αγώνα. Και οι δύο αναγραφόμενοι pitchers (τη στιγμή που τοποθετείται το στοίχημα) πρέπει να ξεκινήσουν ώστε να έχουν ισχύ τα στοιχήματα.
 • Απόδοση παίκτη: (Συνολικές βάσεις*/Συνολικά hits/Συνολικά strikeouts/Να επιτύχει HR/Να καταγράψει Walk/Να καταγράψει RBI/Να σκοράρει Run). Ο παίκτης πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην αρχική σύνθεση της ομάδας και ο αντίπαλος αναγραφόμενος pitcher (τη στιγμή τοποθέτησης του στοιχήματος) πρέπει να ξεκινήσει για να ισχύουν τα στοιχήματα. Ισχύει ο κανόνας 8½ innings, εκτός αν η διευθέτηση των στοιχημάτων είναι ήδη καθορισμένη, είτε με τον παίκτη να επιτυγχάνει το απαιτούμενο αποτέλεσμα είτε με την αντικατάστασή του στο παιχνίδι χωρίς να το έχει επιτύχει.
 • *Οι συνολικές βάσεις υπολογίζονται προσθέτοντας όλα τα hits που κάνει ένας παίκτης ως εξής: Μονό = 1 βάση, Διπλό = 2, Τριπλό = 3, Home Run = 4. Μόνο αυτά μετρούν.
 • Ολοκληρωμένα innings αρχικού pitcher - Ο pitcher πρέπει να ξεκινήσει τον αγώνα για να ισχύουν τα στοιχήματα. Τα στοιχήματα θα διευθετηθούν βάσει του αριθμού των ολοκληρωμένων innings που ο αρχικός pitcher κάνει pitching. Τα στοιχήματα θα ακυρωθούν αν το παιχνίδι διακοπεί ή ανασταλεί με τον αρχικό pitcher να συνεχίζει να είναι στον αγώνα και χωρίς να έχει φτάσει στον απαιτούμενο αριθμό innings.

Ενισχύσεις αποδόσεων MLB/Super Ενισχύσεις:

 • Όλες οι ενισχύσεις αποδόσεων και οι super ενισχύσεις θα αποκλείουν πάντα τους ‘Αγώνες Write in’ του MLB. Αυτοί είναι αγώνες που δεν υπήρχαν στο αρχικό πρόγραμμα και έτσι δεν θα ληφθούν ποτέ υπόψη για προσφορές ή ενισχυμένες τιμές προς τους πελάτες.

Grand Salami (συνολικά runs και runs φιλοξενούμενων vs runs γηπεδούχων):

 • Τα στοιχήματα Grand Salami θα καθοριστούν από τα συνολικά runs που σκοράρονται σε όλα τα παιχνίδια της συγκεκριμένης λίγκας που έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα.
 • Όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια πρέπει να φτάσουν τουλάχιστον στα 9 πλήρη innings (ή στα 8½ innings αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη προηγείται) για να ισχύουν τα στοιχήματα στο Grand Salami και να ολοκληρωθούν την προγραμματισμένη ημέρα (τα παιχνίδια μπορούν να τελειώσουν μετά τα μεσάνυχτα αν έχουν ξεκινήσει νωρίτερα).
 • Για τα στοιχήματα Grand Salami (συνολικά runs και runs φιλοξενούμενων vs runs γηπεδούχων), τα runs της γηπεδούχου ομάδας θα είναι τα runs που σκοράρονται από ομάδες που κάνουν batting δεύτερες στο πρώτο inning. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί μια ομάδα που κάνει batting δεύτερη να μην παίζει στο δικό της γήπεδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ομάδα που κάνει batting δεύτερη θα εξακολουθεί να θεωρείται ως γηπεδούχος ομάδα για αυτά τα στοιχήματα.

In-Play

Όπου ισχύει ο κανόνας Mercy Rule, όλα τα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν βάσει του σκορ εκείνη τη στιγμή.

 • Όλα τα στοιχήματα ισχύουν ανεξαρτήτως αλλαγών pitching. Τα επιπλέον innings μετρούν, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.
 • Money Line – Οι διευθετήσεις υπόκεινται στον κανόνα 8 ½ innings.
 • Run Line/ Εναλλακτικό χάντικαπ – Οι διευθετήσεις υπόκεινται στον κανόνα 8 ½ innings.
 • Συνολικά αγώνα, Συνολικά ομάδας, Συνολικά 3πλης επιλογής και Εναλλακτικά συνολικά αγώνα - Διευθετούνται βάσει του κανόνα 8 ½ innings, εκτός αν ένα αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.
 • Χάντικαπ 3πλης επιλογής - Περιλαμβάνει απόδοση για Ισοπαλία με χάντικαπ. Μετρούν επιπλέον innings. Υπόκειται στον κανόνα 8½ innings.
 • Να πάει σε επιπλέον innings - Πρέπει να ολοκληρωθεί το 9ο inning για να ισχύουν τα στοιχήματα. Αν το σκορ είναι ισοπαλία μετά τα εννέα innings, τότε αυτή η αγορά θα διευθετηθεί ως Ναι, ακόμα κι αν τα επιπλέον innings δεν παιχτούν λόγω διακοπής/αναστολής του παιχνιδιού.
 • Να κερδίσει inning (τρέχον/επόμενο) - Πρέπει να ολοκληρωθεί το πρώτο και το δεύτερο μισό του inning εκτός αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη στο συγκεκριμένο inning προηγείται όταν το παιχνίδι διακοπεί/ανασταλεί.
 • Inning Run Line (συμπεριλαμβάνονται τα Εναλλακτικά) - Πρέπει να ολοκληρωθεί το πρώτο και το δεύτερο μισό των συγκεκριμένων innings για να ισχύουν τα στοιχήματα, εκτός αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη έχει ήδη καλύψει το run line και δεν μπορεί να αυτό να αλλάξει.
 • Συνολικά στο Inning (συμπεριλαμβάνονται τα Εναλλακτικά) - Πρέπει να ολοκληρωθεί το πρώτο και το δεύτερο μισό των συγκεκριμένων innings, εκτός αν το Σύνολο που αναφέρεται έχει ήδη γίνει over τη στιγμή που το παιχνίδι διακόπτεται/αναστέλλεται.
 • Σκοράρισμα στο Inning (τρέχον/επόμενο) - Το πρώτο και το δεύτερο μισό του συγκεκριμένου inning πρέπει να ολοκληρωθεί, εκτός αν η διευθέτηση των στοιχημάτων έχει ήδη καθοριστεί.
 • Σκοράρισμα στο μισό inning/Hit στο μισό inning (τρέχον/επόμενο) - Το συγκεκριμένο μισό του inning (πρώτο ή δεύτερο) πρέπει να ολοκληρωθεί, εκτός αν έχει ήδη σημειωθεί run/έχει συμβεί hit όταν το παιχνίδι διακοπεί/ανασταλεί.
 • Η ομάδα να έχει τα περισσότερα hits στο inning (τρέχον/επόμενο) - Το πρώτο και το δεύτερο μισό του συγκεκριμένου inning πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύουν τα στοιχήματα, εκτός αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη στο συγκεκριμένο inning έχει περισσότερα hits όταν το παιχνίδι διακοπεί/ανασταλεί.
 • Συνολικά hits στο inning (τρέχον/επόμενο)/Συνολικά runs στο inning (τρέχον/επόμενο) - Το πρώτο και το δεύτερο μισό του συγκεκριμένου inning πρέπει να ολοκληρωθεί, εκτός αν η διευθέτηση έχει ήδη καθοριστεί.
 • Προβάδισμα μετά τα 'X' Innings - Το πρώτο και το δεύτερο μισό του συγκεκριμένου inning πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύουν τα στοιχήματα, εκτός αν η ομάδα που κάνει batting δεύτερη προηγείται και δεν μπορεί αυτό να αλλάξει τη στιγμή που το παιχνίδι διακόπτεται/αναστέλλεται. Σε περίπτωση που ισχύει ο κανόνας Mercy Rule, οποιεσδήποτε αγορές για προβάδισμα σε innings θα θεωρούνται ότι έχουν κερδηθεί από το νικητή του αγώνα.
 • Αγορές "Πρώτη ομάδα σε"/Συνολικά ομάδας/Συνολικά hits - ισχύει ο κανόνας 8½ innings, εκτός αν η διευθέτηση των στοιχημάτων έχει ήδη καθοριστεί ή αν η φυσική ολοκλήρωση του αγώνα θα σήμαινε ότι το αποτέλεσμα των στοιχημάτων θα είχε καθοριστεί.
 • Αν ένα ισόπαλο παιχνίδι διακοπεί ή ανασταλεί και η φυσική ολοκλήρωση ενός αγώνα απαιτεί νικητή, τότε τα στοιχήματα στο σχετική επιλογή "Πρώτη ομάδα σε" θα είναι άκυρα. Για παράδειγμα - Διακόπτεται ή αναστέλλεται αγώνας MLB, στο 3-3 μετά τα 10 innings. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα στοιχήματα στο "Πρώτη ομάδα σε 4" θα ακυρωθεί. Στοιχήματα στην επιλογή "Πρώτη ομάδα σε 5/6/7" θα διευθετούνται ως ‘Καμία’.
 • Επόμενη ομάδα που θα σκοράρει - Σε περίπτωση που αυτό το παιχνίδι διακοπεί, όλες οι αγορές σε runs που έχουν ήδη σημειωθεί θα εξακολουθούν να ισχύουν. Στοιχήματα στο επόμενο run τη στιγμή που ο αγώνας διακόπτεται/αναστέλλεται θα ακυρωθούν.
 • Διαφορά νίκης - Υπόκειται στον κανόνα 8½ innings. Η διευθέτηση περιλαμβάνει επιπλέον innings για το MLB. Για μη-MLB αγώνες, όπου ένα παιχνίδι μπορεί να λήξει με ισοπαλία, τότε αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη. Αν ένας αγώνας MLB λήξει με ισοπαλία όταν ένα παιχνίδι διακοπεί/ανασταλεί, τα στοιχήματα θα ακυρωθούν.

Μελλοντικά -Γενικοί κανόνες

Στοίχημα σειράς αγώνων

Τα στοιχήματα ακυρώνονται αν δεν ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός αγώνων (σύμφωνα με τις αντίστοιχες διοργανώτριες αρχές) ή αν τροποποιηθούν.

Στοιχήματα Outright (νικητή διοργάνωσης), Pennant και Κατηγορίας

Όλα τα στοιχήματα ισχύουν ανεξαρτήτως μετακίνησης ομάδας, μετονομασίας ομάδας, διάρκειας σεζόν ή μορφής των playoff.

Να κερδίσει το American League ή το National League

Οι ομάδες που προχωρούν στο World Series θα θεωρούνται νικήτριες.

Στοίχημα wildcard

Η ομάδα που προχωρά στα playoff του MLB μέσω θέσης wild card, θα θεωρείται η νικήτρια.

Πακέτο στοιχήματος

Αν δεν ονομάζονται αρχικοί pitcher, τα στοιχήματα ισχύουν ανεξάρτητα από τις αλλαγές στους αρχικούς pitcher.

Pesapallo

Για λόγους διευθέτησης, μετρούν επιπλέον innings. Αν ένα παιχνίδι αναβληθεί ή ακυρωθεί πριν την ώρα της προγραμματισμένης του έναρξης, όλα τα στοιχήματα στο παιχνίδι θα ακυρωθούν.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημά σου, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.