Μπιτς σόκερ

Οι αγώνες μπιτς σόκερ πρέπει να ολοκληρωθούν διαφορετικά όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν, εκτός αν το αποτέλεσμα των στοιχημάτων έχει καθοριστεί χωρίς επιφυλάξεις.

Οποιοσδήποτε αγώνας που αναβάλλεται ή ακυρώνεται θα θεωρείται non-runner (μη-συμμετέχων) για σκοπούς διευθέτησης, εκτός αν παιχτεί εντός 48 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης.

Μπιτς βόλεϊ

Για τη διευθέτηση των στοιχημάτων θα χρησιμοποιούνται τα στατιστικά που παρέχονται από τον επίσημο πάροχο σκορ ή την επίσημη ιστοσελίδα της αντίστοιχης διοργάνωσης. Αν ένα παιχνίδι ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρωθεί, τότε όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν, εκτός από αυτά των οποίων το αποτέλεσμα έχει καθοριστεί χωρίς επιφυλάξεις.

Όταν το γήπεδο ενός αγώνα αλλάξει, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα συνεχίσουν να ισχύουν, αλλά μόνο όταν η γηπεδούχος ομάδα συνεχίζει να θεωρείται η ίδια ομάδα και ο αγώνας δεν παίζεται στο γήπεδο της φιλοξενούμενης ομάδας, διαφορετικά τα στοιχήματα θα ακυρωθούν.

Οι αγώνες που αναβάλλονται ή ακυρώνονται θα θεωρούνται "non-runner" (μη-συμμετέχων) για σκοπούς διευθέτησης, εκτός αν παιχτούν εντός 48 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης.

Σε όλες τις αγορές, σε περίπτωση που ένας διαιτητής επιβάλει αφαίρεση πόντων, θα χρησιμοποιηθούν επίσημα αποτελέσματα για σκοπούς διευθέτησης.

Όταν χρησιμοποιείται χρυσό σετ για τον καθορισμό της ομάδας που θα προκριθεί σε διπλούς αγώνες (σε περίπτωση που υπάρχει ισοπαλία στους κερδισμένους αγώνες), το χρυσό σετ δε θα μετρήσει για σκοπούς διευθέτησης.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημά σου, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.