Μπόουλς

Νίκη

Για όλες τις αγορές νικητή τα στοιχήματα θα διευθετούνται σε βάση 'all-in run or not' (δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων για non-starters).

Στοίχημα αγώνα

Σε περίπτωση που ένας αγώνας ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρωθεί, τα στοιχήματα αγώνα θα ακυρωθούν. Σε αυτή την περίπτωση, όλες οι άλλες αγορές θα αν ακυρωθούν εκτός αν το αποτέλεσμά τους έχει ήδη καθοριστεί αδιαμφισβήτητα.

Να κερδίσει κάποιο End

Σε περίπτωση που κάποιο end κριθεί ισοπαλία, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα.

Αγώνες που έχουν διακοπεί ή αναβληθεί

Αν ένας αγώνας δεν πραγματοποιηθεί για κάποιο λόγο (π.χ. αποχώρηση λόγω τραυματισμού) όλα τα στοιχήματα πριν από τον αγώνα θα ακυρωθούν και τα πονταρίσματα θα επιστραφούν. Σε περίπτωση που ένας αγώνας ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρωθεί, τότε ο παίκτης που θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο θα θεωρηθεί ο νικητής.

Διευθέτηση στοιχήματος

Για τη διευθέτηση των στοιχημάτων θα χρησιμοποιούνται τα στατιστικά που παρέχονται από την επίσημη ιστοσελίδα του παρόχου σκορ ή την επίσημη ιστοσελίδα της αντίστοιχης διοργάνωσης ή γεγονότος. Όταν δεν είναι διαθέσιμα στατιστικά από επίσημο πάροχο σκορ ή από επίσημη ιστοσελίδα ή αν υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι ο επίσημος πάροχος σκορ ή η επίσημη ιστοσελίδα περιέχουν λάθη, θα χρησιμοποιήσουμε στοιχεία από ανεξάρτητη πηγή για να υποστηρίξουμε τη διευθέτηση του στοιχήματός μας.

Αν δεν υπάρχουν στοιχεία από ανεξάρτητη πηγή που να συνάδουν ή αν υπάρχουν αντικρουόμενα σημαντικά στοιχεία, τα στοιχήματα θα διευθετηθούν βάσει των δικών μας στατιστικών.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημά σου, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.