Κρίκετ

Καμία αγορά δε λαμβάνει υπόψη super overs εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Τα penalty runs δε λαμβάνονται υπόψη σε καμία αγορά over ή delivery (αγορές για πολλαπλά overs δε λαμβάνονται υπόψη για αυτόν τον κανόνα)

Αν ένας αγώνας ακυρωθεί πριν πραγματοποιηθεί κάποιο παιχνίδι, τότε όλες οι αγορές θεωρούνται άκυρες, εκτός αν ο αγώνας επαναληφθεί μέσα σε 48 ώρες από την αρχική ώρα διεξαγωγής του. Αν ο αγώνας είναι ισόπαλος και οι επίσημοι κανόνες της διοργάνωσης δεν καθορίσουν κάποιο νικητή, ή αν οι κανόνες της διοργάνωσης καθορίσουν το νικητή με στρίψιμο νομίσματος ή κλήρωση, τότε όλες οι αγορές που δεν έχουν κριθεί θεωρούνται άκυρες. Σε περίπτωση ενός over που δεν έχει ολοκληρωθεί, όλες οι αγορές που δεν έχουν κριθεί σε αυτό το συγκεκριμένο over θεωρούνται άκυρες, εκτός αν το innings έχει φτάσει στη φυσική του κατάληξη π.χ. δήλωση, all out ομάδας, κτλ. Αν οι αγορές παραμείνουν ανοιχτές με ένα λανθασμένο σκορ το οποίο έχει σημαντική επίπτωση στις τιμές, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τα στοιχήματα.

Κρίκετ Twenty20

Όλα τα προγραμματισμένα overs πρέπει να παιχτούν για να διευθετηθούν οι αγορές που δεν έχουν κριθεί ακόμα, εκτός αν το innings έχει φτάσει στη φυσική του κατάληξη.

Κρίκετ ODI

Τουλάχιστον το 90% των συνολικών overs που έχουν κατανεμηθεί σε ένα innings πρέπει να παιχτούν τη στιγμή που έγινε το στοίχημα για τη διευθέτηση των αγορών, εκτός αν το innings έχει φτάσει στη φυσική του κατάληξη

Αγώνες που δεν διεξάγονται σύμφωνα με την ανάρτηση

Αν το γήπεδο ενός αγώνα αλλάξει, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να είναι η ίδια ομάδα. Αν αντιστραφούν η φιλοξενούμενη και η γηπεδούχος ομάδα σε έναν αναρτημένο αγώνα, τότε όλα τα στοιχήματα στην αρχική ανάρτηση θα ακυρωθούν.

Στοίχημα αγώνα

Στο κρίκετ Twenty20, οι αγώνες που επηρεάζονται από αντίξοες καιρικές συνθήκες θα κρίνονται από τους επίσημους κανονισμούς της διοργάνωσης. Όπου δεν προσφέρεται κάποια απόδοση για την ισοπαλία και οι επίσημοι κανόνες διοργάνωσης καθορίζουν έναν νικητή/προκρινόμενο, τα στοιχήματα θα διευθετούνται στο επίσημο αποτέλεσμα. Αν ένας αγώνας διακοπεί λόγω εξωτερικής παρέμβασης, τότε τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός αν έχει αναδειχθεί νικητής με βάση τους επίσημους κανόνες της διοργάνωσης. Σε περίπτωση αλλαγής του αντιπάλου σε σχέση με αυτόν που είχε ανακοινωθεί, όλα τα στοιχήματα για αυτό τον αγώνα ακυρώνονται.

Σε-Εξέλιξη Runs στα Πρώτα 'Χ' Οvers

Αν ο επιλεγμένος αριθμός των overs δεν ολοκληρωθεί λόγω εξωτερικών παραγόντων, τότε τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός κι αν η διευθέτησή τους έχει ήδη καθοριστεί.

Αν η κανονική διάρκεια του innings είναι μικρότερη από τον επιλεγμένο αριθμό των overs (π.χ. μια ομάδα είναι all out σε λιγότερα από τα επιλεγμένα overs ή φτάσει το στόχο της) τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν.

Ομάδα που θα έχει μεγαλύτερο σκορ over

Αν και οι δύο ομάδες δεν ολοκληρώσουν τον καθορισμένο αριθμό των overs λόγω εξωτερικών παραγόντων ή καιρού, τα στοιχήματα θα είναι άκυρα εκτός κι αν η διευθέτηση έχει ήδη καθοριστεί. Στην περίπτωση μιας ισοπαλίας, τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα του BetStars, επικοινώνησε με το support@betstars.eu.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.