Ποδηλασία

Στοίχημα νικητή διοργάνωσης (περιλαμβάνει τους μεμονωμένους νικητές jersey/κατάταξης)

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, τα στοιχήματα ισχύουν σε βάση 'all-in run or not' (δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων για non-starters). Η διευθέτηση των στοιχημάτων θα καθορίζεται από το επίσημο τελικό αποτέλεσμα την τελευταία μέρα της διοργάνωσης. Εάν υπάρχουν μεταγενέστεροι αποκλεισμοί, θα αγνοούνται για σκοπούς διευθέτησης.

Νικητής Head-To-Heads

Τα ante post head-to-heads θα διευθετούνται με βάση τον ποδηλάτη που καταλαμβάνει την υψηλότερη θέση στο συγκεκριμένο event, όπως φαίνεται στην επίσημη καταχώρηση των αποτελεσμάτων. Και οι δυο ποδηλάτες πρέπει να ξεκινήσουν για να ισχύουν τα στοιχήματα. Η διευθέτηση των στοιχημάτων θα καθορίζεται από το επίσημο τελικό αποτέλεσμα που ανακοινώνεται την τελευταία μέρα του αγώνα. Εάν υπάρχουν μεταγενέστεροι αποκλεισμοί, θα αγνοούνται για σκοπούς διευθέτησης.

Στοίχημα μεμονωμένης πίστας

Όλα τα στοιχήματα γύρου ισχύουν σε βάση ‘all-in run or not’. Όλα τα στοιχήματα διευθετούνται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη των φορέων διοργάνωσης, τη στιγμή απονομής των μεταλλίων. Εάν υπάρχουν μεταγενέστεροι αποκλεισμοί, θα αγνοούνται για σκοπούς διευθέτησης.

Συγκεκριμένος αναβάτης να κερδίσει / Στοίχημα ναι/όχι για τους πρώτους 3

Προσφέρουμε περιστασιακά στοιχηματικές αγορές σε αγώνες ή γύρους όπου υπάρχει μια επιλογή 'ναι/όχι’ σε έναν συγκεκριμένο αναβάτη για να κερδίσει/τερματίσει στους πρώτους 3. Σε περίπτωση dead heat σε αυτές τις αγορές - όπου και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να θεωρηθούν νικητές - οι αγορές θα ακυρώνονται.

Γύρος head-to-heads

Τα στοιχήματα αγώνα θα διευθετούνται με βάση τον ποδηλάτη που επιτυγχάνει την καλύτερη θέση τερματισμού. Και οι δυο αναβάτες πρέπει να ξεκινήσουν ένα γύρο για να ισχύουν τα στοιχήματα. Σε περίπτωση που μόνο ένας ποδηλάτης τερματίσει, θα θεωρείται νικητής. Σε περίπτωση που κανένας από τους ποδηλάτες δεν καταφέρει να τερματίσει, όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αυτούς θα ακυρώνονται.

Διαφορά νίκης γύρου

Όλα τα στοιχήματα διευθετούνται σύμφωνα με την επίσημη διαφορά χρόνου του φορέα διοργάνωσης τη στιγμή απονομής των μεταλλίων.

Εθνικότητα νικητή

Αυτή καθορίζεται από τη χώρα για την οποία διαγωνίζεται ο νικητής (όχι από τη χώρα που γεννήθηκε, αν υπάρχει διαφορά).

Αριθμών νικών πίστας/Να κερδίσει οποιαδήποτε πίστα

Αυτές οι αγορές μπορεί να προσφερθεί σε εκδηλώσεις Grand Tour (Tour de France, Giro d'Italia και Vuelta a Espana) για συγκεκριμένους αναβάτες. Όλες οι πίστες θα μετράνε για σκοπούς διευθέτησης, με εξαίρεση τις δοκιμές ώρας ομάδας.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.