E-Sports

Τα παρακάτω ισχύουν για τα στοιχήματα σε όλα τα E-Sports στην πλατφόρμα μας.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες έναρξης που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα για τους αγώνες E-Sport είναι ενδεικτικές και δεν εγγυόμαστε την εγκυρότητά τους. Αν ένας αγώνας διακοπεί ή αναβληθεί και δε συνεχιστεί εντός 48 ωρών από την πραγματική προγραμματισμένη ώρα έναρξης, τότε τα στοιχήματα στο event θα ακυρωθούν. Εξαίρεση αποτελούν οποιαδήποτε στοιχήματα στο αν μια ομάδα/ένας παίκτης θα προχωρήσει σε ένα τουρνουά ή αν θα κερδίσει το τουρνουά, τα οποία θα ισχύουν ανεξάρτητα από τη μια διακοπή ή αναβολή αγώνα.

Αν το όνομα ενός παίκτη/μιας ομάδας αναγράφεται λανθασμένα, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εκτός αν είναι προφανές ότι πρόκειται για τον λάθος παίκτη/τη λάθος ομάδα.

Όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν με βάση το επίσημο αποτέλεσμα όπως ανακοινώνεται από τη σχετική διοργανώτρια αρχή της σχετικής διοργάνωσης.

Αν δεν ήταν διαθέσιμη η επιλογή της ισοπαλίας, τότε θα μετρήσει η παράταση (αν παιχτεί).

Αν ένας παίκτης/μια ομάδα πάρει ένα walkover (περάσει by) τουλάχιστον για έναν χάρτη, όλα τα στοιχήματα στο moneyline, το χάντικαπ και στο σύνολο θα είναι άκυρα.

Αν ένας αγώνας δεν ολοκληρωθεί επειδή ένας παίκτης αποσύρθηκε ή αποβλήθηκε, όλα τα στοιχήματα στο αποτέλεσμα θα ισχύουν και θα επικυρωθούν βάσει του επίσημα ανακηρυγμένου νικητή. Όλα τα στοιχήματα στο χάντικαπ ή στο σύνολο θα ακυρωθούν. Οι αγώνες Counter-Strike αποτελούν εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα, για τους οποίους όλα τα στοιχήματα moneyline, χάντικαπ και συνόλου ακυρώνονται αν μια ομάδα αποσυρθεί ή αποβληθεί πριν παιχτούν όλοι οι προγραμματισμένοι γύροι χάρτη.

Αν ένας παίκτης/μια ομάδα αποσυρθεί πριν ξεκινήσει ένα τουρνουά, ή αποσυρθεί κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά, τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη/αυτή την ομάδα να κερδίσει το τουρνουά ή να προχωρήσει στο τουρνουά θα ακυρωθούν.

Αν ο αντίστοιχος παίκτης/η αντίστοιχη ομάδα αποσυρθεί πριν την έναρξη του τουρνουά ενώ είναι καταχωρημένος/-η ως ‘πρέπει να ξεκινήσει’, τότε τα στοιχήματα στο αν ένας παίκτης/μία ομάδα προχωρήσει στο τουρνουά ή κερδίσει το τουρνουά, θα ακυρωθούν - αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες/όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά. Το "πρέπει να ξεκινήσει" σημαίνει ότι ο καταχωρημένος παίκτης στο event πρέπει να παίξει στο event.

Αν αλλάξει ο αριθμός των χαρτών/γύρων που έχει ανακοινωθεί, όλα τα στοιχήματα στο χάντικαπ ή το σύνολο ακυρώνονται. Τα στοιχήματα στο moneyline (αποτέλεσμα του αγώνα) θα ισχύουν.

Διαδοχικοί αγώνες με ίδιες ομάδες

Σε ορισμένες διοργανώσεις οι ομάδες παίζουν δύο φορές σε μορφή doubleheader, συνεχόμενα. Θα προσφέρεται στοίχημα αγώνα με την ίδια σειρά ομάδων σύμφωνα με την επίσημη διοργανώτρια αρχή (ή το HLTV.org αν δεν είναι διαθέσιμος τέτοιος ιστότοπος).

Αυτή η επίσημη σειρά αγώνα διέπει τη διευθέτηση στοιχήματος σε αυτού του είδους τους διπλούς αγώνες (οι ώρες έναρξης δεν είναι πάντα συγκεκριμένες και δεν υπαγορεύουν τη διευθέτηση).

Στοίχημα χάντικαπ

Χάντικαπ στα E-Sports μπορεί να είναι Γύροι/Χάρτες ή άλλα μέτρα καταμέτρησης ανάλογα με το παιχνίδι.

Το χάντικαπ είναι ένας τρόπος να γίνεται ο αγώνας πιο ίσος και επομένως πιο ενδιαφέρων ως αντικείμενο στοιχηματισμού. Στον στοιχηματισμό των E-Sports, αυτό επιτυγχάνεται απονέμοντας σε μία από τις ομάδες/έναν από τους παίκτες, το αουτσάιντερ, προβάδισμα ορισμένων χαρτών/γύρων. Για παράδειγμα:

ΠαίκτηςΧάντικαπΑποδόσεις
Παίκτης A -1,5

2,00

Παίκτης Β +1,5 1,75

Αν ο Παίκτης A κερδίσει τον αγώνα με δύο χάρτες ή περισσότερους, οι παίκτες που στοιχημάτισαν στον Παίκτη A κερδίζουν και οι παίκτες που στοιχημάτισαν στον Παίκτη Β χάνουν. Αν ο Παίκτης Α κερδίσει με ακριβώς έναν χάρτη ή αν ο Παίκτης Β κερδίσει, κερδίζουν οι παίκτες που στοιχημάτισαν στον Παίκτη Β και οι παίκτες που στοιχημάτισαν στον Παίκτη Α χάνουν.

Αν ένας αγώνας παιχτεί με τη μορφή 'best of 1' (Bo1), το handicap θα αναφέρεται σε γύρους. Σε μορφές Bo2, Bo3, Bo5 και Bo7, το handicap θα αναφέρεται σε χάρτες, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Στοίχημα συνόλου

Σύνολο στα E-Sports μπορεί να είναι Γύροι/Χάρτες ή άλλα μέτρα καταμέτρησης ανάλογα με το παιχνίδι. Το σύνολο θα αναφέρεται μόνο ως το σύνολο. Για παράδειγμα:

Αγορά: Αγώνας Best of three StarCraft 2
>Over 2,5

1,85

Under 2,5 1,85

Αν ένας από τους δύο παίκτες κερδίσει 2-0 όλα τα στοιχήματα στο under 2.5 κερδίζουν, ενώ τα στοιχήματα στο over χάνουν. Αν ένας από τους δύο παίκτες κερδίσει 2-1 όλα τα στοιχήματα στο over κερδίζουν, ενώ τα στοιχήματα στο under χάνουν.

Αν ένας παίκτης/μια ομάδα πάρει ένα walkover (περάσει by) τουλάχιστον για έναν χάρτη, όλα τα στοιχήματα στο moneyline, το χάντικαπ και στο σύνολο θα είναι άκυρα.

 

Live στοιχηματισμός

Στον live στοιχηματισμό, αν ένας χάρτης παιχτεί ξανά λόγω ισοπαλίας, αποσύνδεσης ή παρόμοιων αιτιών, όλα τα live στοιχήματα στον αντίστοιχο χάρτη θα ακυρωθούν. Το replay του χάρτη θα αντιμετωπιστεί ως ξεχωριστό παιχνίδι.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.