Κανόνες E-Sports

Τα παρακάτω ισχύουν για το στοίχημα σε όλα τα E-Sports στο BetStars.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες έναρξης που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα για τους αγώνες E-Sport είναι ενδεικτικές και δεν εγγυόμαστε την εγκυρότητά τους. Αν ένας αγώνας διακοπεί ή αναβληθεί και δε συνεχιστεί εντός 48 ωρών από την πραγματική προγραμματισμένη ώρα έναρξης, τότε τα στοιχήματα στο event θα ακυρωθούν. Εξαίρεση αποτελούν οποιαδήποτε στοιχήματα στο αν μια ομάδα/ένας παίκτης θα προχωρήσει σε ένα τουρνουά ή αν θα κερδίσει το τουρνουά, τα οποία θα ισχύουν ανεξάρτητα από τη μια διακοπή ή αναβολή αγώνα.

Αν το όνομα ενός παίκτη/μιας ομάδας αναγράφεται λανθασμένα, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εκτός αν είναι προφανές ότι πρόκειται για τον λάθος παίκτη/τη λάθος ομάδα.

Αν σε έναν επίσημο αγώνα ένας παίκτης παίζει με το λάθος ψευδώνυμο ή μέσω ‘smurf account’, το αποτέλεσμα συνεχίζει να ισχύει εκτός αν είναι εμφανές ότι δεν πρόκειται για τον παίκτη που υποτίθεται ότι θα έπαιζε αυτό τον αγώνα. Το "smurf account" είναι όταν ένας παίκτης δε χρησιμοποιεί το δικό του λογαριασμό για να παίξει στο event.

Όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν με βάση το επίσημο αποτέλεσμα όπως ανακοινώνεται από τη σχετική διοργανώτρια αρχή της σχετικής διοργάνωσης.

Αν δεν ήταν διαθέσιμη η επιλογή της ισοπαλίας, τότε θα μετρήσει η παράταση (αν παιχτεί).

Στοίχημα Χάντικαπ

Χάντικαπ στα E-Sports μπορεί να είναι Γύροι/Χάρτες ή άλλα μέτρα καταμέτρησης ανάλογα με το παιχνίδι. Το χάντικαπ θα αναφέρεται μόνο ως το χάντικαπ. (Για παράδειγμα, στο Counter Strike το χάντικαπ θα είναι οι κερδισμένοι γύροι, ενώ στο Starcraft 2 το χάντικαπ θα είναι χάρτες).

Το χάντικαπ είναι ένας τρόπος να γίνεται ο αγώνας πιο ίσος και επομένως πιο ενδιαφέρων ως αντικείμενο στοιχηματισμού. Στον στοιχηματισμό των E-Sports, αυτό επιτυγχάνεται απονέμοντας σε μία από τις ομάδες/έναν από τους παίκτες, το αουτσάιντερ, προβάδισμα ορισμένων χαρτών/γύρων. Για παράδειγμα:

Παίκτης Χάντικαπ Αποδόσεις
Παίκτης A -1,5

2,00

Παίκτης Β +1,5 1,85

Αν ο Παίκτης A κερδίσει τον αγώνα με δύο χάρτες ή περισσότερους, οι παίκτες που στοιχημάτισαν στον Παίκτη A κερδίζουν και οι παίκτες που στοιχημάτισαν στον Παίκτη Β χάνουν. Αν ο Παίκτης Α κερδίσει με ακριβώς έναν χάρτη ή αν ο Παίκτης Β κερδίσει, κερδίζουν οι παίκτες που στοιχημάτισαν στον Παίκτη Β και οι παίκτες που στοιχημάτισαν στον Παίκτη Α χάνουν.

Στοίχημα συνόλου

Σύνολο στα E-Sports μπορεί να είναι Γύροι/Χάρτες ή άλλα μέτρα καταμέτρησης ανάλογα με το παιχνίδι. Το σύνολο θα αναφέρεται μόνο ως το σύνολο. Για παράδειγμα:

Αγορά: Αγώνας Best of three StarCraft 2
>Πάνω από 2,5

1,93

Κάτω από 2,5 1,93

Αν ένας από τους δύο παίκτες κερδίσει 2-0 όλα τα στοιχήματα στο under 2.5 κερδίζουν, ενώ τα στοιχήματα στο over χάνουν. Αν ένας από τους δύο παίκτες κερδίσει 2-1 όλα τα στοιχήματα στο over κερδίζουν, ενώ τα στοιχήματα στο under χάνουν.

Αν ένας αγώνας δεν ολοκληρωθεί επειδή ένας παίκτης αποσύρθηκε ή αποβλήθηκε, όλα τα στοιχήματα στο αποτέλεσμα θα ισχύουν και θα επικυρωθούν βάσει του επίσημα ανακηρυγμένου νικητή. Όλα τα στοιχήματα στο χάντικαπ ή στο σύνολο θα ακυρωθούν. Οι αγώνες Counter-Strike αποτελούν εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα, για τους οποίους όλα τα στοιχήματα moneyline, χάντικαπ και συνόλου ακυρώνονται αν μια ομάδα αποσυρθεί ή αποβληθεί πριν παιχτούν όλοι οι προγραμματισμένοι γύροι χάρτη.

Αν ένας παίκτης/μια ομάδα αποσυρθεί πριν ξεκινήσει ένα τουρνουά, ή αποσυρθεί κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά, τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη/αυτή την ομάδα να κερδίσει το τουρνουά ή να προχωρήσει στο τουρνουά θα ακυρωθούν.

Αν ο αντίστοιχος παίκτης/η αντίστοιχη ομάδα αποσυρθεί πριν την έναρξη του τουρνουά ενώ είναι καταχωρημένος/-η ως ‘πρέπει να ξεκινήσει’, τότε τα στοιχήματα στο αν ένας παίκτης/μία ομάδα προχωρήσει στο τουρνουά ή κερδίσει το τουρνουά, θα ακυρωθούν - αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες/όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά. Το "πρέπει να ξεκινήσει" σημαίνει ότι ο καταχωρημένος παίκτης στο event πρέπει να παίξει στο event.

Αν αλλάξει ο αριθμός των χαρτών/γύρων που έχει ανακοινωθεί, όλα τα στοιχήματα στο χάντικαπ ή το σύνολο ακυρώνονται. Τα στοιχήματα στο moneyline (αποτέλεσμα του αγώνα) θα ισχύουν.

Αν ένας παίκτης/μια ομάδα πάρει ένα walkover (περάσει by) τουλάχιστον για έναν χάρτη, όλα τα στοιχήματα στο moneyline, το χάντικαπ και στο σύνολο θα είναι άκυρα.

Live στοιχηματισμός

Στον live στοιχηματισμό, αν ένας χάρτης παιχτεί ξανά λόγω ισοπαλίας, αποσύνδεσης ή παρόμοιων αιτιών, όλα τα live στοιχήματα στον αντίστοιχο χάρτη θα ακυρωθούν. Το replay του χάρτη θα αντιμετωπιστεί ως ξεχωριστό παιχνίδι.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα του BetStars, επικοινώνησε με το support@betstars.eu.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.