Φλόρμπολ

Όλα τα παιχνίδια πρέπει να ξεκινήσουν την προγραμματισμένη ημερομηνία ώστε τα στοιχήματα να ισχύουν. Αν ένα παιχνίδι ακυρωθεί ή αναβληθεί πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης ή αν δεν ολοκληρωθεί σύμφωνα με την κανονική διάρκεια, όλα τα στοιχήματα θα θεωρηθούν άκυρα. Όλες οι αγορές αγώνα θα διευθετηθούν με βάση το σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και δε θα συμπεριληφθεί η παράταση, αν παιχτεί, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Αν το γήπεδο ενός αγώνα αλλάξει, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να είναι η ίδια ομάδα. Σε περίπτωση που αντιστραφούν η φιλοξενούμενη και η γηπεδούχος ομάδα (αντιστροφή χώρου διεξαγωγής) σε έναν αναρτημένο αγώνα, τότε όλα τα στοιχήματα στην αρχική ανάρτηση θα ακυρωθούν.

Διευθέτηση στοιχήματος

Για τη διευθέτηση των στοιχημάτων θα χρησιμοποιούνται τα στατιστικά που παρέχονται από την επίσημη ιστοσελίδα του παρόχου σκορ ή την επίσημη ιστοσελίδα της αντίστοιχης διοργάνωσης ή γεγονότος. Όταν δεν είναι διαθέσιμα στατιστικά από επίσημο πάροχο σκορ ή από επίσημη ιστοσελίδα ή αν υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι ο επίσημος πάροχος σκορ ή η επίσημη ιστοσελίδα περιέχουν λάθη, θα χρησιμοποιήσουμε στοιχεία από ανεξάρτητη πηγή για να υποστηρίξουμε τη διευθέτηση του στοιχήματός μας.

Αν δεν υπάρχουν στοιχεία από ανεξάρτητη πηγή που να συνάδουν ή αν υπάρχουν αντικρουόμενα σημαντικά στοιχεία, τα στοιχήματα θα διευθετηθούν βάσει των δικών μας στατιστικών.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.