Φούτσαλ

Οι αγώνες φούτσαλ (ποδοσφαίρου σάλας) πρέπει να ολοκληρωθούν, διαφορετικά όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν, εκτός αν το αποτέλεσμα των στοιχημάτων έχει καθοριστεί χωρίς επιφυλάξεις.

Όλες οι αγορές αγώνων θα διευθετηθούν σύμφωνα με την κανονική διάρκεια που ορίζεται από τη διοργανώτρια αρχή της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Όλες οι αγορές που προσφέρονται θα καθορίζονται από το αποτέλεσμα στο τέλος της κανονικής διάρκειας (η διαδικασία των πέναλτι δεν περιλαμβάνεται στη διευθέτηση των αγορών).

Αν ένας αγώνας διακοπεί πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, τότε όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν εκτός αν έχει σημειωθεί οριστικό αποτέλεσμα για αυτή την αγορά πριν από τη διακοπή, π.χ. Η Ομάδα Α να βάλει 1 γκολ.

Για να ισχύουν τα στοιχήματα, ο αγώνας πρέπει να παιχτεί εντός 48 ωρών από την αρχική προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Αν ένας αγώνας δεν πραγματοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο εντός αυτής της χρονικής περιόδου, τα στοιχήματα θα ακυρωθούν.

Χάντμπολ

Αν δε συμπληρωθούν 60 λεπτά παιχνιδιού για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν, εκτός από αυτά των οποίων το αποτέλεσμα έχει καθοριστεί χωρίς επιφυλάξεις. Η παράταση δε μετρά.

Αν/όταν η έδρα διεξαγωγής ενός αγώνα αλλάξει, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να είναι η ίδια ομάδα. Αν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα για έναν καταχωρημένο αγώνα παίξουν στο γήπεδο των φιλοξενούμενων, τα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι η γηπεδούχος ομάδα συνεχίζει επίσημα να θεωρείται γηπεδούχος. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα στοιχήματα θα ακυρωθούν.

Οποιοσδήποτε αγώνας που αναβάλλεται ή ακυρώνεται θα θεωρείται non-runner (μη-συμμετέχων) για σκοπούς διευθέτησης, εκτός αν παιχτεί εντός 48 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης.

Για τη διευθέτηση των στοιχημάτων θα χρησιμοποιούνται τα στατιστικά που παρέχονται από τον επίσημο πάροχο σκορ ή την επίσημη ιστοσελίδα της αντίστοιχης διοργάνωσης.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.