Κυνοδρομίες - Σύντομα κοντά σου!

Όλες οι επιμέρους αγορές αγώνα θα καθοριστούν σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα. Μετέπειτα αποκλεισμοί, ενστάσεις ή τροποποιήσεις των αποτελεσμάτων δε θα λαμβάνονται υπόψη, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια των πληροφοριών που εμφανίζονται στο προϊόν, και η χρήση του για τη τοποθέτηση στοιχημάτων είναι εξ ολοκλήρου με δική σου ευθύνη.

Όλα τα στοιχήματα σε μια δεδομένη κούρσα θα ακυρώνονται αν μια κούρσα εγκαταλειφθεί ή αλλιώς δηλωθεί άκυρη. Επιπλέον, τα στοιχήματα θα είναι άκυρα όπου μια κούρσα δε συμμετέχει στην προγραμματισμένη ημέρα της. Σε περίπτωση που μια αγορά κυνοδρομιών παραμείνει ανοιχτή στο χώρο μετά την ώρα λήξης του αγώνα (όπως ορίζεται από την SIS), όλα τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μετά από την ώρα λήξης θα ακυρωθούν, ανεξάρτητα από το αν έχουν κερδίσει ή χάσει.

Μακροχρόνια Στοιχήματα (AntePost)

Σε αγορές μακροχρόνιων στοιχημάτων, όλα τα στοιχήματα σε ένα μεμονωμένο σκύλο θα ισχύουν είτε ο σκύλος τρέξει είτε όχι. Όλα τα σχετικά στοιχήματα θα ακυρώνονται όταν ένα event:

  • εγκαταλειφθεί και δεν επαναπρογραμματιστεί
  • αναβληθεί και επαναπρογραμματιστεί σε άλλο χώρο
  • αναβληθεί και επαναπρογραμματιστεί σε μια άλλη ημέρα στον ίδιο χώρο. Οι συμμετοχές για την κούρσα πρέπει να ξανανοίξουν, έχοντας επανέλθει σε μια προηγούμενη συμμετοχή ή στάδιο δήλωσης, και εφόσον οποιοιδήποτε επιπρόσθετοι σκύλοι συμμετέχουν ή ξανασυμμετέχουν και τέτοιες συμμετοχές ή δηλώσεις θεωρούνται, στην απόλυτη κρίση μας, υλικό για το στοίχημα στην κούρσα.

Για την αποφυγή αμφιβολιών, όπου μια κούρσα αναβάλλεται και επαναπρογραμματίζεται μια άλλη ημέρα στον ίδιο χώρο, τα σχετικά στοιχήματα θα ισχύουν. Αυτό ισχύει μόνο όταν συμμετοχές/δηλώσεις κατά την ώρα της αναβολής παραμένουν αμετάβλητες, ή περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε μη-υλικές προσθήκες πριν από τον επαναπρογραμματισμένο αγώνα.

Αρχικές Τιμές

Τα 'στοιχήματα SP' σε εμάς θα διευθετούνται στην επίσημη Αρχική Τιμή Βιομηχανίας και όχι στο 'SP’ μας. Αν δεν επιστραφεί επίσημη Αρχική Τιμή Βιομηχανίας ή Αρχική Τιμή 'Off Course', τα στοιχήματα θα διευθετηθούν σύμφωνα με την τελευταία τιμή που αναφέραμε εμείς πριν από τη λήξη της κούρσας.

Όροι Πλασέ

Στοιχήματα Each-Way (Νίκη και Πλασέ) προσφέρονται για την πλειοψηφία των κουρσών. Για όλες τις κυνοδρομίες (με Πρώιμη Τιμή, Τιμή Show και SP) οι όροι each-way επηρεάζονται από το είδος της κούρσας και τον αριθμό των δρομέων που συμμετέχουν και αυτοί οι όροι έχουν ως εξής:

ΔρομείςΌροι Each-way
2-4 ΝΙΚΗ ΜΟΝΟ
5-7 1/4 απόδοση, 1,2
8+ 1/5 απόδοση, 1,2,3
  • Τα μέρη 'Νίκη' και 'Πλασέ' των πολλαπλών στοιχημάτων each-way διευθετούνται χωριστά (δηλαδή, νίκη-με-νίκη και πλασέ-με-πλασέ)
  • Αφού ανοίξει, ο αριθμός των νικητών στις αγορές 'to be placed' μπορεί να επηρεαστεί από περαιτέρω μη συμμετέχοντες
  • Αν ο αριθμός των πλασαρισμένων σκύλων είναι μικρότερος από τον αριθμό των πιθανών νικητών, οι νικητές θα είναι μόνο τον πλασαρισμένο σκύλο ή σκύλους
  • Αν οποιαδήποτε κούρσα μειωθεί σε τέσσερις δρομείς ή λιγότερους, όλα τα στοιχήματα each-way θα λαμβάνονται ως 'all-to-win', δεδομένου ότι δεν υπάρχουν θέσεις

Κανόνας Μη-Συμμετεχόντων

Αν ένας σκύλος έχει πάρει θέση στην εκκίνηση αλλά αρνείται να αγωνιστεί, όλα τα σχετικά στοιχήματα θα θεωρηθούν ως χαμένα.

Τα στοιχήματα θα επιστραφούν στις κυνοδρομίες όπου ένας δρομέας αποσυρθεί, ή κρίνεται ότι δεν έχει ξεκινήσει - και συνεπώς έχει κηρυχθεί Μη-Συμμετέχοντας από την εκκίνηση - με εξαίρεση τα στοιχήματα ante-post. Αν ένας σκύλος αποσυρθεί, όλα τα στοιχήματα σε αυτή την υποδεδειγμένη επιλογή θα είναι άκυρα. Τα στοιχήματα για εναπομείναντες δρομείς διευθετούνται στο SP.

Στοίχημα Forecast

Straight, αντεστραμμένα και συνδυασμένα forecasts είναι διαθέσιμα στις κυνοδρομίες δεδομένου ότι τρεις ή περισσότερες συμμετοχές τρέχει σε οποιαδήποτε μια κούρσα.

Τα στοιχήματα forecast διευθετούνται σύμφωνα με το Μέρισμα Forecast της βιομηχανίας, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω:

  • Αν ένα Straight Forecast γίνει αποδεκτό για μια κούρσα όπου δε δηλώνεται κανένα μέρισμα, το στοίχημα θα διευθετηθεί ως μονό στοίχημα για νίκη για την πρώτη δηλωμένη επιλογή.
  • Αν επιλέξεις έναν Μη-Συμμετέχοντα σε ένα στοίχημα Forecast, το στοίχημα θα είναι άκυρο. Αν επιλέξεις έναν Μη-Συμμετέχοντα σε ένα Συνδυασμένο Forecast, όλα τα στοιχήματα που διαθέτουν τον μη-συμμετέχοντα θα είναι άκυρα.

Οι χρήστες δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνουν 'μη υποδεδειγμένα φαβορί' στα στοιχήματα forecast, και αν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιστραφεί κανένα στοίχημα CSF ή BAGS/BEGS forecast, τα στοιχήματα θα διευθετηθούν με αναφορά στο NSL Straight Forecast Chart.

Στοίχημα Tricast

Τα στοιχήματα tricast κυνοδρομιών είναι αποδεκτά σε όλες τις κούρσες που παρέχουν πέντε ή περισσότερες επιλογές που τρέχουν. Αν γίνει αποδεκτό ένα στοίχημα tricast όπου λιγότεροι από τέσσερις δρομείς λαμβάνουν μέρος στον αγώνα, θα διευθετηθεί ως Straight Forecast για τις επιλογές που ορίζονται να τερματίσουν πρώτες και δεύτερες, με την επιλογή που ορίστηκε να τερματίσει τρίτη να μη λαμβάνεται υπόψη.

Παρομοίως, αν ένα tricast έχει γίνει αποδεκτό για μια κούρσα όπου δε δηλώνονται μερίσματα, θα διευθετηθεί ως ένα Straight Forecast για τις επιλογές που ορίζονται να τερματίσουν πρώτες και δεύτερες. Η τρίτη επιλογή αγνοείται για λόγους διευθέτησης.

Και πάλι, αν το στοίχημα είναι ένα συνδυασμένο tricast, κάθε tricast εντός αυτού του συνδυασμού θα διευθετηθεί ως ένα Straight Forecast, με τη τρίτη επιλογή να αγνοείται για λόγους διευθέτησης. Αν έχει επιλεγεί ένας μη-συμμετέχων, το tricast θα διευθετηθεί ως ένα Straight Forecast για τις υπόλοιπες δυο επιλογές.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.