Ιπποδρομίες

Διακοπές/Walkovers

Όλα τα στοιχήματα θα ακυρώνονται όταν συμβαίνει το εξής:

 1. Η κούρσα ή το μίτινγκ κούρσας διακοπεί.
 2. Η κούρσα δηλωθεί επίσημα άκυρη από τους stewards.
 3. Κάθε κούρσα που είναι walkover με έναν συμμετέχοντα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αρχικών δηλώσεων και δεν περιλαμβάνει στοιχήματα ante-post

Αναπρογραμματισμένες κούρσες ή μίτινγκς

Αν μια κούρσα ή μίτινγκ κούρσας είναι προγραμματισμένο για αργότερα την ίδια ημέρα, ή αλλάξει σε διαφορετική επιφάνεια, τότε όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν. Σε περίπτωση που μια κούρσα ή μίτινγκ αναπρογραμματιστεί για μία άλλη ημέρα, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα αν και τα στοιχήματα ante-post αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο (όπως ορίζεται στην ενότητα ante-post παρακάτω).

Αποδοχή στοιχημάτων

Δεχόμαστε στοιχήματα σε όλες τις κούρσες που καλύπτονται από την SIS, οι οποίες θα περιλαμβάνουν όλα τα μίτινγκ σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και θα συμπληρώνονται από μίτινγκ σε Γαλλία, Γερμανία, Ντουμπάι, Νότια Αφρική και Νότια Αμερική. Προσφέρουμε επίσης μεγάλες κούρσες από Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Αμερική και Αυστραλία. Όλα τα στοιχήματα υπόκεινται στους κανόνες κουρσών στην αντίστοιχη χώρα.

Όταν ένα αποτέλεσμα τροποποιείται με το επίσημο αποτέλεσμα στην ημέρα, κοινώς γνωστό ως ‘weighed-in’, για παράδειγμα ως αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης έφεσης, η τροποποίηση δεν θα μετράει για σκοπούς διευθέτησης.

Οι αριθμοί καρτών, η ενδυμασία του jockey καθώς και κάθε παρόμοια πληροφορία καταχωρείται ως οδηγός μόνο, με τα στοιχήματα να τοποθετούνται και να διευθετούνται στο όνομά του αλόγου. Το BetStars δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών και η χρήση τους για τοποθέτηση στοιχημάτων είναι εξ ολοκλήρου με δική σου ευθύνη.

Όλες οι επιλογές θα έχουν τουλάχιστον μία διαθέσιμη επιλογή τιμής που θα καθορίσει την τελική διευθέτηση, οι τύποι των τιμών είναι Πρώιμη Τιμή (Early Price - EP), Τιμή Board (Board Price - BP), Τιμή Εκκίνησης (Starting Price - SP), Ante-Post (AP). Αν δεν επιστραφεί μια SP από την αρμόδια αρχή, και δεν έχει ληφθεί καμία τιμή τότε τα στοιχήματα θα διευθετούνται σύμφωνα με την τελευταία BP show, αν δεν υπήρχε show τότε τα στοιχήματα θα διευθετούνται σύμφωνα με την τελευταία EP. Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση όπου ουδέποτε δεν παραθέσαμε μια τιμή θα διευθετήσουμε στο αντίστοιχο Tote Dividend αν υπάρχει ένα τέτοιο διαθέσιμο.

Σε όλες τις περιπτώσεις εκτός από τα στοιχήματα ante-post, όπου λαμβάνεται η τιμή και υπάρχουν επόμενοι μη συμμετέχοντες, ή στοιχήματα SP που γίνονται όταν μια καθυστερημένη αποχώρηση έχει ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάποια νέα αγορά, τότε οποιαδήποτε κέρδη θα υπόκεινται στον Κανόνα 4 του Tattersalls για την παρακράτηση. Οι παρακρατήσεις συνδέονται με την τιμή κατά τη στιγμή της αποχώρησης και εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα:

ΤιμήΠαρακράτηση (£)
1/9 ή λιγότερο 0.90
2/11 έως 2/17 0.85
1/4 έως 1/5 0.80
3/10 έως 2/7 0.75
2/5 έως 1/3 0.70
8/15 έως 4/9 0.65
8/13 έως 4/7 0.60
4/5 έως 4/6 0.55
20/21 έως 5/6 0.50
Evens έως 6/5 0.45
5/4 έως 6/4 0.40
8/5 έως 7/4 0.35
9/5 έως 9/4 0.30
12/5 έως 3/1 0.25
16/5 έως 4/1 0.20
9/2 έως 11/2 0.15
6/1 έως 9/1 0.10
10/1 έως 14/1 0.05
Πάνω από 14/1 Χωρίς παρακράτηση

Ante-Post

Τα στοιχήματα ante-post λαμβάνονται στην έκβαση των μελλοντικών κουρσών, αυτά τα στοιχήματα λαμβάνονται σε βάση 'all in, run or not' (ανεξάρτητα από το αν η επιλογή θα συμμετάσχει τελικά στον αγώνα ή όχι). Τα στοιχήματα ante-post θεωρούνται χαμένα αν η επιλογή δεν εισέλθει, συμμετάσχει ή αποχωρήσει σε οποιαδήποτε φάση. Τα στοιχήματα ante-post σε άλογα που έχουν δηλωθεί στο στάδιο της τελικής δήλωσης, αλλά γίνουν 'balloted out' λόγω των συνθηκών της κούρσας, θα είναι άκυρα.

Αν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί ή αναβληθεί για άλλη ημερομηνία στην ίδια πίστα με τις ίδιες συμμετοχές τότε τα στοιχήματα ante-post θα ισχύουν, ωστόσο αν συμβεί οποιοδήποτε από τα παρακάτω τότε τα μονά ante-post θα ακυρώνονται:

 1. Η επιλογή γίνει 'balloted out' στη φάση της τελικής δήλωσης
 2. Η κούρσα εγκαταλειφθεί ή δηλωθεί άκυρη
 3. Ο χώρος της κούρσας αλλάξει μετά από τη στιγμή της τοποθέτησης του στοιχήματος
 4. Ο αγώνας εγκαταλειφθεί, αλλά ανοίξει ξανά με νέες συμμετοχές

Συσχετιζόμενα ενδεχόμενα

Τα πολλαπλά ante-post που αφορούν τις ίδιες επιλογές σε διαφορετικά γεγονότα, όπου το αποτέλεσμα του ενός γεγονότος θα επηρεάσει την στοιχηματική αγορά του άλλου, είναι γνωστά ως συσχετιζόμενα ενδεχόμενα. Στο BetStars προσπαθούμε να περιορίσουμε τη τοποθέτηση τέτοιων στοιχημάτων από πριν. Ωστόσο, αν ένα τέτοιο στοίχημα γίνει κατά λάθος θα διευθετηθεί σε ειδική τιμή που καθορίζεται από το BetStars, το οποίο θα χρησιμοποιήσει τις τρέχουσες τιμές μετά τη διευθέτηση των αρχικών γεγονότων.

Στοίχημα Each-Way

Τα στοιχήματα each-way διευθετούνται με τους συνήθεις όρους της βιομηχανίας ως εξής:

 • Χάντικαπ με 16 ή περισσότερους συμμετέχοντες, 1/4 αποδόσεις τέσσερις πρώτες θέσεις
 • Χάντικαπ με 12 ή περισσότερους συμμετέχοντες, 1/4 αποδόσεις τρεις πρώτες θέσεις
 • Όλες οι άλλες κούρσες με 8 ή περισσότερους συμμετέχοντες, 1/5 αποδόσεις τρεις πρώτες θέσεις
 • Κούρσες με 5-7 συμμετέχοντες, 1/4 αποδόσεις δύο πρώτες θέσεις
 • Κούρσες με λιγότερους από 5 συμμετέχοντες τα χρήματα για πλασέ επενδύονται στο στοίχημα για νίκη

Τα στοιχήματα each-way διευθετούνται σύμφωνα με τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων που έτρεξαν και όχι τον αριθμό των συμμετεχόντων τη στιγμή της τοποθέτησης στοιχήματος, ιδιαίτερα σημαντικό όταν μια κούρσα γίνεται με τέσσερις συμμετέχοντες ή λιγότερους όπου το πλασέ μέρος ενός στοιχήματος each-way μετατρέπεται με ένα στοίχημα για νίκη μόνο.

Διπλό αποτέλεσμα

Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται στις ιπποδρομίες Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας θα επωφελούνται από την παραχώρηση διπλού αποτελέσματός μας, αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσουμε για τον επίσημο νικητή στην ημέρα, το τελικό αποτέλεσμα μετά το weigh-in, και θα πληρώσουμε για το άλογο που θα περάσει πρώτο το post (First Past The Post) ανεξάρτητα από οποιαδήποτε τροποποίηση στο αποτέλεσμα. Τα στοιχήματα για ιπποδρομίες Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας θα διευθετούνται στο επίσημο αποτέλεσμα μόνο. Η παραχώρηση First Past the Post δεν ισχύει στα παρακάτω σενάρια:

 1. Η επιλογή ακολούθησε λάθος δρόμο
 2. Η επιλογή σήκωσε το λάθος βάρος
 3. Ο τζόκεϊ δεν έκανε weigh in
 4. Τα στοιχήματα ante-post δεν καλύπτονται
 5. Τα Forecast/Tricast δεν καλύπτονται
 6. Μια άκυρη κούρσα
 7. Όλα τα στοιχήματα Tote/Pari-Mutuel/Pool
 8. Ένας νικητής που ονομάστηκε κατά λάθος από τον κριτή ή σχολιαστή

Στοίχημα χωρίς

Θα προσφέρουμε ονομαστικές επιλογές στοιχημάτων χωρίς, συνήθως το φαβορί. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή ονομασίας χωρίς αγνοείται για λόγους διευθέτησης. Θα ισχύουν κανόνες dead heat και οι όροι EW θα βασίζονται στον αριθμό των συμμετεχόντων που ξεκινούν τον αγώνα, αλλά χωρίς την ονομαστική επιλογή. Σε περίπτωση μη συμμετεχόντων, θα ισχύει ο κανόνας 4 με βάση την τιμή στην αγορά στοίχημα χωρίς.

Στοιχήματα αγώνα

Θα προσφέρουμε στοιχήματα αγώνα όπου οι αποδόσεις προσφέρονται γύρω από τη θέση τερματισμού δύο επιλογών, σε αυτά τα σενάρια ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:

 1. Θα ισχύουν κανόνες dead heat.
 2. Μία από τις δύο επιλογές πρέπει να ξεκινήσει την κούρσα για να ισχύουν τα στοιχήματα.
 3. Αν καμία από τις δύο επιλογές δεν ολοκληρώσει την κούρσα τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, ανεξάρτητα από το πότε η κάθε επιλογή αποχώρησε από την κούρσα
 4. Και οι δύο επιλογές πρέπει να θεωρούνται επίσημοι συμμετέχοντες στον αγώνα για να ισχύουν τα στοιχήματα
 5. Το διπλό αποτέλεσμα δεν ισχύει, ο νικητής θα είναι ο νικητής μετά από weigh-in

Στοίχημα πλασέ μόνο

Τα στοιχήματα πλασέ μόνο δεν γίνονται δεκτά εκτός αν διαφημιστούν έτσι συγκεκριμένα, ή αν είναι στοιχήματα Tote. Οποιαδήποτε στοιχήματα πλασέ μόνο γίνουν δεκτά κατά λάθος θα ακυρωθούν είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Σε στοιχήματα each way, αν το ποσό που πονταριστεί στο πλασέ μέρος του στοιχήματος είναι μεγαλύτερο από το μέρος της νίκης, το επιπλέον ποντάρισμα πλασέ θα ακυρωθεί. Ο αριθμός των θέσεων που πληρώνονται θα είναι σύμφωνα με τους συνήθεις όρους μας πλασέ each way για ιπποδρομίες.

Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα του BetStars, επικοινώνησε με το support@betstars.eu.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.