Χόκεϊ επί πάγου

Όλα τα παιχνίδια πρέπει να ξεκινήσουν την προγραμματισμένη ημερομηνία (τοπική ώρα γηπέδου) ώστε τα στοιχήματα να ισχύουν. Αν το γήπεδο ενός αγώνα αλλάξει, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να είναι η ίδια ομάδα. Αν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα για έναν καταχωρημένο αγώνα παίξουν στο γήπεδο των φιλοξενούμενων, τότε τα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι η γηπεδούχος ομάδα συνεχίζει επίσημα να θεωρείται γηπεδούχος, διαφορετικά τα στοιχήματα θα ακυρωθούν.

Πρέπει να έχουν απομείνει πέντε ή λιγότερα λεπτά παιχνιδιού ώστε να είναι ενεργά τα στοιχήματα, εκτός αν το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αγοράς έχει ήδη κριθεί.

Όλες οι Διοργανώσεις/Αγώνες (εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά) - Όλες οι αγορές πριν τον αγώνα και in-play

Κανένα στοίχημα δεν περιλαμβάνει παράταση/πέναλτι, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά (όλες οι αγορές που εμφανίζονται να ‘συμπεριλαμβάνουν παράταση’ συμπεριλαμβάνουν και τα πέναλτι). Σε περίπτωση που o αγώνας κρίνεται στα πέναλτι, τότε θα προστεθεί ένα γκολ στο σκορ της νικήτριας ομάδας και στα συνολικά αγώνα για σκοπούς διευθέτησης. Αυτό δεν ισχύει για αγορές που δεν περιλαμβάνουν τυχόν παράταση/πέναλτι.

Οι αγορές 3πλης Επιλογής διευθετούνται με βάση το σκορ στο τέλος της κανονικής περιόδου, με την εξαίρεση του 'Πότε θα λήξει ο αγώνας' - Αγορά 3πλής επιλογής που περιλαμβάνει παράταση/πέναλτι.

Συνολικά Ομάδας, Μονά ή Ζυγά - Αν η ομάδα σου δεν σκοράρει, τα στοιχήματα θα διευθετούνται ως ζυγά. 

Στοίχημα περιόδου - Η σχετική περίοδος πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύσουν τα στοιχήματα, εκτός αν το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αγοράς έχει ήδη κριθεί.

Περίοδος με το υψηλότερο σκορ in-play - Αν 2 ή περισσότερες περίοδοι έχουν το ίδιο σκορ. Η Ισοπαλία θα διευθετείται σαν νικητήρια επιλογή.

Αγώνες που καταχωρούνται ως Φιλικοί Συλλόγων (Κανονική διάρκεια μόνο) και Διεθνείς Φιλικοί (κανονική διάρκεια μόνο) - Όλες οι αγορές πριν τον αγώνα και in-play

Όλα τα στοιχήματα θα διευθετούνται με βάση το σκορ στο τέλος της κανονικής περιόδου, χωρίς να υπολογίζεται η παράταση αν παιχτεί, εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά παρακάτω.

Συνολικά Αγώνα, Μονά ή Ζυγά - Αν δεν υπάρχει σκορ, όλα τα στοιχήματα θα διευθετούνται ως ζυγά.

Συνολικά Ομάδας, Μονά ή Ζυγά - Αν η ομάδα σου δεν σκοράρει, τα στοιχήματα θα διευθετούνται ως ζυγά.

Για σκοπούς διευθέτησης, οι ακόλουθες αγορές περιλαμβάνουν παράταση/πέναλτι:

  • Να κερδίσει τον αγώνα (περιλαμβάνει παράταση/πέναλτι)
  • Να σηκώσει το τρόπαιο
  • Να προκριθεί
  • Πότε θα τελειώσει ο αγώνας
  • Νικητής των πέναλτι
  • Σωστό σκορ πέναλτι
  • Αγορά "Matchbet και συνολικά"

Μελλοντικά NHL/Props τουρνουά

Να νικήσει την Περιφέρεια - Η ομάδα που συνεχίζει στον τελικό του Stanley Cup Final θα θεωρείται η νικήτρια της περιφέρειας. Όλα τα στοιχήματα ισχύουν ανεξαρτήτως μετακίνησης ομάδας, μετονομασίας ομάδας ή αλλαγής της διάρκειας της χρονιάς.

Στοίχημα σειράς - Τα στοιχήματα ακυρώνονται αν δεν ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός αγώνων (σύμφωνα με τις αντίστοιχες διοργανώτριες αρχές) ή αν τροποποιηθούν.

Head to Head παικτών/Αποδόσεις/Scorecast

Οι σχετικοί παίκτες πρέπει να είναι ντυμένοι και να έχουν μπει στο γήπεδο για να έχουν ισχύ τα στοιχήματα.

Head 2 Head πόντων παικτών - Οι πόντοι παικτών σε ένα παιχνίδι συνδυάζονται με το σύνολο γκολ συν τις ασίστ. Εφαρμόζονται κανόνες ισοπαλίας.

Διευθέτηση στοιχήματος

Για τη διευθέτηση των στοιχημάτων θα χρησιμοποιούνται τα στατιστικά που παρέχονται από τον επίσημο πάροχο σκορ ή την επίσημη ιστοσελίδα της αντίστοιχης διοργάνωσης ή γεγονότος. Όταν δεν είναι διαθέσιμα στατιστικά από επίσημο πάροχο σκορ ή από επίσημη ιστοσελίδα ή αν υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι ο επίσημος πάροχος σκορ ή η επίσημη ιστοσελίδα περιέχουν λάθη, θα χρησιμοποιήσουμε στοιχεία από ανεξάρτητη πηγή για να υποστηρίξουμε τη διευθέτηση στοιχήματος. Αν δεν υπάρχουν στοιχεία από ανεξάρτητη πηγή που να συνάδουν ή αν υπάρχουν αντικρουόμενα σημαντικά στοιχεία, τα στοιχήματα θα διευθετηθούν βάσει των δικών μας στατιστικών.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα του BetStars, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.