Κανόνες στοιχήματος πόκερ

Εκτός αν οριστεί ρητά διαφορετικά, σε έναν παίκτη πρέπει να μοιραστεί τουλάχιστον ένα χέρι ώστε να ισχύουν τα στοιχήματα για αυτό τον παίκτη. Σε περίπτωση που σε έναν παίκτη δε μοιραστεί χέρι , τότε τα στοιχήματα σε αυτό τον παίκτη θα ακυρωθούν.

Τα στοιχήματα πριν από το event θα είναι γενικώς διαθέσιμα μέχρι να μοιραστεί το πρώτο χέρι. Τα στοιχήματα In-Play μπορούν να προσφερθούν στη συνέχεια. Τα στοιχήματα στον νικητή τουρνουά θα διευθετηθούν στον παίκτη που ανακοινώνεται επίσημος νικητής του τουρνουά.

Οι τιμές στα τουρνουά πόκερ πριν από το event ενδέχεται μερικές φορές να εμφανίζονται με ένα ελλιπές πεδίο. Πολλά μεγάλα τουρνουά είναι μακροχρόνια event με συνεχιζόμενα προκριματικά satellite, όπου οι νικητές και οι προκριματικοί θα προσθέτονται στο event, καταλήγοντας σε τελικούς αριθμούς που ξεπερνούν κατά πολύ την αρχική μας προσφορά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα μετρούν για στοιχηματικούς σκοπούς ανεξάρτητα από τον αριθμό που αναφέρεται την ώρα της τοποθέτησης του στοιχήματος.

Τα στοιχήματα διευθετούνται μόλις ο νικητής ανακοινωθεί. Τα στοιχήματα each-way είναι διαθέσιμα όπου ορίζεται.

Σε περίπτωση που γίνει συμφωνία, τότε οι θέσεις τερματισμού θα καθοριστούν από τις πραγματικές θέσεις τερματισμού των συμμετεχόντων όπως είναι καταχωρημένες στην επίσημη αναφορά του τουρνουά, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συμφωνία γίνει.

Αν ένα τουρνουά διακοπεί ή δε γίνεται να ολοκληρωθεί για οποιονδήποτε λόγο, τότε τα στοιχήματα στον νικητή τουρνουά θα ακυρωθούν. Μόνο τα στοιχήματα όπου το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί θα ισχύουν. Για παράδειγμα, αν ένα τουρνουά διακοπεί με 9 εναπομείναντες παίκτες, τότε τα στοιχήματα στο ‘Να τερματίσει στους κορυφαίους 9’ θα ισχύουν, αλλά τα στοιχήματα στο ‘Να τερματίσει στους κορυφαίους 3’ θα είναι άκυρα.

Αν ένα τουρνουά δεν πραγματοποιηθεί, τότε όλα τα στοιχήματα για αυτό το event θα ακυρωθούν εκτός αν το τουρνουά πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Οποιοσδήποτε παίκτης ξεκινήσει τουρνουά αλλά στη συνέχεια αποσυρθεί ή αποκλειστεί πριν τη λήξη, θα διευθετηθεί ως χαμένος.

Οποιαδήποτε νόθευση παιχνιδιού και/ή ύποπτη δραστηριότητα αγοράς στοιχήματος που πραγματοποιείται, όπως, ενδεικτικά, η συμπαιγνία κατά τη διάρκεια του τουρνουά, μπορεί να καταστήσει τα στοιχήματα στους προσβαλλόμενους παίκτες να θεωρούνται ως χαμένοι.

Global Poker League

Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης που ονομάζεται δεν συμμετέχει σε έναν αγώνα head-to-head, όλα τα στοιχήματα για αυτόν τον αγώνα θα ακυρώνονται.

Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης που ονομάζεται δεν συμμετέχει σε ένα event six-max, όλα τα στοιχήματα για αυτόν τον αγώνα θα ισχύουν.

 

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.