Ράγκμπι Γιούνιον & Λιγκ

Όλες οι αγορές (εκτός ημιχρόνου, αγορών πρώτου ημιχρόνου, παράτασης και πέναλτι) διευθετούνται με βάση μόνο την κανονική διάρκεια εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Αν ένας αγώνας διακοπεί και συνεχιστεί μέσα σε 48 ώρες από την έναρξή του, όλα τα ανοιχτά στοιχήματα θα διευθετούνται με το τελικό αποτέλεσμα. Σε άλλη περίπτωση όλα τα στοιχήματα που δεν έχουν κριθεί θεωρούνται άκυρα.

Κανονικά 80 λεπτά

Οι αγορές βασίζονται στο αποτέλεσμα μετά το τέλος των προγραμματισμένων 80 λεπτών παιχνιδιού, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Αυτό περιλαμβάνει πρόσθετο χρόνο που μπορεί να προκύψει στις καθυστερήσεις, αλλά δεν περιλαμβάνει παράταση, χρόνο που διατίθεται για πέναλτι ή ξαφνικό θάνατο.

Αν η αγορά παραμείνει ανοιχτή όταν τα ακόλουθα events έχουν ήδη πραγματοποιηθεί: αλλαγές σκορ ή κόκκινες κάρτες, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τα στοιχήματα.

Αν η αγορά άνοιξε με μια κόκκινη κάρτα που λείπει ή είναι ανακριβής, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τα στοιχήματα.

Αν προσφέρθηκαν αποδόσεις με λανθασμένη ώρα αγώνα, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τα στοιχήματα.

Αν ένας αγώνας διακοπεί ή αναβληθεί και δε συνεχιστεί μέσα σε 48 ώρες από την έναρξή του, τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

Αν τα ονόματα των ομάδων εμφανίζονται λανθασμένα, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τα στοιχήματα.

Αγορές Σκόρερ Try

Στοιχήματα σε παίκτες που δεν λαμβάνουν μέρος στον αγώνα θα είναι άκυρα. Αν ο παίκτης σου περάσει στο παιχνίδι αφού έχει ήδη επιτευχθεί ένα try, τότε τα στοιχήματα για τον πρώτο σκόρερ try θα είναι άκυρα. Αν ο παίκτης σου περάσει στο παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή πριν επιτευχθεί το πρώτο try, τότε το στοίχημά σου θα ισχύει. Για την αγορά πρώτου παίκτη που θα σκοράρει try στο δεύτερο ημίχρονο, αν ο παίκτης σου περάσει στο παιχνίδι αφού έχει ήδη επιτευχθεί το πρώτο try στο δεύτερο ημίχρονο τότε τα στοιχήματα πρώτου παίκτη που θα σκοράρει try στο δεύτερο ημίχρονο θα ακυρώνονται. Αν ο παίκτης σου περάσει στο παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή πριν επιτευχθεί το πρώτο try στο δεύτερο ημίχρονο, τότε το στοίχημά σου θα ισχύει.

Αν το πρώτο try είναι πέναλτι try, ο παίκτης ο οποίος επιτυγχάνει το δεύτερο try θεωρείται ο νικητής για σκοπούς διευθέτησης.

Για παίκτες που έχουν πάρει μέρος οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, ισχύουν τα στοιχήματα για τον τελευταίο σκόρερ try.

Αν το τελευταίο try είναι πέναλτι try τα στοιχήματα θα διευθετούνται σύμφωνα με τον προηγούμενο σκόρερ try.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα του BetStars, επικοινώνησε με το support@betstars.eu.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.