Πινγκ πονγκ

Αν ένας αγώνας διακοπεί πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον αγώνα θα ακυρωθούν, εκτός από τις αγορές (π.χ. Πρώτος στους 10 πόντους ή νικητής ενός συγκεκριμένου γκέιμ) για τις οποίες το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί.

Αν ένας αγώνας αναβληθεί/προγραμματιστεί για άλλη μέρα και πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, το στοίχημά σου θα εξακολουθεί να ισχύει, εκτός αν ακυρωθεί με κοινή απόφαση. Ωστόσο, αν ένας αγώνας στους Ολυμπιακούς ή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αναβληθεί, τα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν δεδομένου ότι ο αγώνας θα προγραμματιστεί να παιχτεί πριν την τελετή λήξης.

Αν ο αγώνας δεν παίζεται πλέον στο χώρο που ανακοινώθηκε, τα στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν. Αυτό ισχύει εφόσον ο αγώνας δε μεταφερθεί στο γήπεδο του αντιπάλου (ή εφόσον ο χώρος διεξαγωγής παραμένει στην ίδια χώρα για τους διεθνείς αγώνες).

Τα στοιχήματα σε έναν αγώνα θα ακυρωθούν σε περίπτωση που ένας αγώνας δεν πραγματοποιηθεί ή αν ένας παίκτης/μία ομάδα λάβει walkover.

Για όποιες αγορές νικητή προσφέρονται, τα στοιχήματα θα διευθετούνται σε μια βάση ‘all-in run or not’ (δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων για non-starters).

Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα του BetStars, επικοινώνησε με το support@betstars.eu.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.