Υδατοσφαίριση

Τα στοιχήματα νικητή προσφέρονται σε βάση ‘all-in run or not’. Η κατάταξη των μεταλλίων θα καθορίσει τη διευθέτηση των στοιχημάτων όπου ισχύει. Μεταγενέστεροι αποκλεισμοί/εφέσεις δε θα έχουν καμία επίπτωση στη διευθέτηση.

Στοιχήματα διπλής επιλογής

Όλα τα στοιχήματα θα διευθετούνται βάσει του τελικού αποτελέσματος, που περιλαμβάνει παράταση και πέναλτι, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Αν ένας αγώνας ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρωθεί, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα εκτός αν το αποτέλεσμα οποιασδήποτε συγκεκριμένης αγοράς έχει ήδη καθοριστεί.

Νικητής 1ης, 2ης 3ης 4ης περιόδου

Μετρούν μόνο τα γκολ που σημειώνονται εντός της καθορισμένης περιόδου. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, η παράταση δεν μετρά για το αποτέλεσμα της 4ης περιόδου.

Πρωταθλητές κατηγορίας

Αν η σεζόν μικρύνει για οποιοδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα θα διευθετούνται βάσει του πρωταθλητή κατηγορίας που θα ανακοινώνεται από το αντίστοιχο διοικητικό όργανο.

Αν έχεις ρωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.