Κανόνες χειμερινών αθλημάτων

Ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες για τα παρακάτω χειμερινά αθλήματα:

 • Αλπικό σκι
 • Δίαθλο
 • Μπόμπσλεϊ
 • Σκι αντοχής
 • Καλλιτεχνικό πατινάζ
 • Ελεύθερο σκι
 • Λουτζ
 • Βόρειο σύνθετο
 • Παγοδρομία short track
 • Σκέλετον
 • Άλμα με σκι
 • Σνόουμπορντ
 • Πατινάζ ταχύτητας

Αναβολές

Αν ένας συγκεκριμένος αγώνας (καθορισμένος ως: μετά τη γνωστοποίηση της τελικής λίστας συμμετεχόντων) διακοπεί ή αναβληθεί, τα στοιχήματα παραμένουν έγκυρα, δεδομένου ότι ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στην ίδια πίστα/αθλητική εγκατάσταση εντός 36 ωρών (με εξαίρεση τα events Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων) Αν ο αγώνας διεξαχθεί σε διαφορετική πίστα/αθλητική εγκατάσταση, τα στοιχήματα θα είναι άκυρα και τα ποσά στοιχηματισμού επιστρέφονται.

Στοίχημα νικητή (συμπεριλαμβάνεται νικητής αγώνα , top 3/6/10, να κερδίσει το χρυσό/οποιοδήποτε μετάλλιο)

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, τα στοιχήματα ισχύουν σε βάση 'all-in run or not'. (Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων για non-starters). Οι θέσεις μεταλλίου και όλα τα άλλα αποτελέσματα θα καθοριστούν από την επίσημη τελετή απονομής μεταλλίων/επάθλου αμέσως μετά τον αγώνα και δε θα επηρεαστούν από οποιεσδήποτε μεταγενέστερες έρευνες. Όλοι οι αγώνες θα διευθετηθούν σύμφωνα με τον επίσημο οργανωτικό φορέα [αποτελέσματα Διεθνούς Ομοσπονδία Σκι (FIS)/Διεθνούς Ένωσης Διάθλου (IBU)/Διευθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC)]. Αν ένας αγώνας 2 γύρων δεν ολοκληρωθεί πλήρως αλλά ανακοινωθεί αποτέλεσμα από την FIS, τότε όλα τα στοιχήματα θα διευθετηθούν σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα. Αν δεν ανακοινωθεί αποτέλεσμα, τότε όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν. Θα ισχύουν οι κανόνες dead heat.

Προσφέρουμε περιστασιακά στοιχηματικές αγορές σε αγώνες ή γύρους όπου υπάρχει μια επιλογή 'ναι/όχι’ σε έναν συγκεκριμένο αθλητή για να κερδίσει/τερματίσει στους πρώτους 3. Σε περίπτωση dead heat σε αυτές τις αγορές - όπου και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να θεωρηθούν νικητές - οι αγορές θα ακυρώνονται.

Ομαδικά στοιχήματα (που περιλαμβάνουν τον κορυφαίο αθλητή από οποιοδήποτε δεδομένο έθνος, για παράδειγμα: ‘Γερμανός αθλητής’)

Αν ένας ή περισσότεροι συμμετέχοντες δεν λάβουν μέρος σε έναν συγκεκριμένο αγώνα, τότε τα στοιχήματα θα ακυρωθούν. Ισχύουν οι κανόνες dead heat.

Στοίχημα Head to Head (Στοίχημα αγώνα)

Ελεύθερη κατάβαση (Downhill) και Σούπερ γιγαντιαία κατάβαση (Super G): Και οι δύο σκιέρ πρέπει να περάσουν την πύλη εκκίνησης για να ισχύουν τα στοιχήματα. Αν και οι δύο σκιέρ αποτύχουν να τερματίσουν, όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν.

Τεχνική κατάβαση (Slalom) και Γιγαντιαία τεχνική κατάβαση (Giant Slalom): Και οι δύο σκιέρ πρέπει να περάσουν την πύλη εκκίνησης για να ισχύουν τα στοιχήματα. Αν κανένας συμμετέχων/κανμία ομάδα δεν τερματίσει σε έναν αγώνα με δύο ή περισσότερες καταβάσεις, ο αριθμός των καταβάσεων που ολοκληρώθηκαν θα καθορίσει το νικητή. Ο αθλητής με την υψηλότερη θέση τερματισμού στην πρώτη κατάβαση θα θεωρηθεί ο νικητής. Αν και οι δύο συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη κατάβαση, τότε όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν.

Άλμα με σκι: Και οι δύο άλτες σκι πρέπει να περάσουν την πύλη εκκίνησης για να ισχύουν τα στοιχήματα. Αν κανένας από τους συμμετέχοντες δεν ολοκληρώσει το πρώτο άλμα, τα στοιχήματα θα ακυρωθούν. Αν μόνο ένας συμμετέχων τερματίσει στο event, αυτός ο συμμετέχων θα θεωρείται ο νικητής. Αν και οι δύο συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να προκριθούν στο δεύτερο άλμα, ο συμμετέχων με την καλύτερη θέση στο πρώτο άλμα θα είναι ο νικητής.
 
Σκι αντοχής: Αν ένας από τους δύο συμμετέχοντες/ομάδες δεν καταφέρει να ξεκινήσει, τα στοιχήματα θα ακυρωθούν. Αν κανένας από τους δύο συμμετέχοντες/ομάδες δεν τερματίσει, τα στοιχήματα θα ακυρωθούν. Αν μόνο ένας συμμετέχων τερματίσει στο διαγωνισμό, αυτός ο συμμετέχων θα θεωρείται ο νικητής. Αν ένας διαγωνιζόμενος περάσει το στάδιο του prologue ενώ ο άλλος δεν το καταφέρει, ο διαγωνιζόμενος που πέρασε το prologue είναι ο νικητής.

Όλα τα άλλα χειμερινά αθλήματα Head to Head: Και οι δύο συμμετέχοντες/ομάδες που αναφέρονται στο head to head πρέπει να περάσουν τη γραμμή έναρξης για να ισχύουν τα στοιχήματα.

Διαφορά νίκης

Τα στοιχήματα θα διευθετούνται με βάση τα νικητήρια διαστήματα/σειρές που αναρτώνται από τον επίσημο οργανωτικό φορέα του γεγονότος.

Εθνικότητα νικητή

Αυτή καθορίζεται από τη χώρα για την οποία διαγωνίζεται ο νικητής (όχι από τη χώρα που γεννήθηκε αν υπάρχει διαφορά).

Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα του BetStars, επικοινώνησε με το support@betstars.eu.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.