Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Παίκτης που επιστρέφει μετά από διαγραφή δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Όταν ο λογαριασμός σας έχει κλείσει και τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν αφαιρεθεί σύμφωνα με τις οδηγίες για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), όλες οι πληροφορίες για τον λογαριασμό σας δεν είναι πλέον προσβάσιμες.

Μπορείτε να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας.

Σχόλια

Απάντησε στην ερώτησή σου το συγκεκριμένο άρθρο;

Σχετικά άρθρα βοήθειας

Κατηγορία

Επικοινωνία με την υποστήριξη