Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Διαφορές μεταξύ Stars Account και Stars ID

Όταν αναφερόμαστε στον λογαριασμό παίκτη που διατηρείς σε εμάς, χρησιμοποιούμε τον όρο Λογαριασμός Stars. Κάθε παίκτης χρησιμοποιεί μόνο έναν Λογαριασμό Stars με ένα μοναδικό Stars ID σε όλες τις πλατφόρμες και τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στη χώρα σου.

Τα πλεονεκτήματα του να έχεις μόνο έναν Stars Λογαριασμό περιλαμβάνουν:

  • Θα έχεις να θυμάσαι μόνο ένα Stars ID και έναν κωδικό (password) για πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες και τα προϊόντα μας που είναι διαθέσιμα στη χώρα σου.
  • Θα έχεις μόνο ένα πορτοφόλι και ένα υπόλοιπο λογαριασμού, επομένως η διαχείριση των μεθόδων κατάθεσης και εξαργύρωσής - καθώς και τυχόν αυτοεπιβαλλόμενα όρια ή περιορισμοί - είναι πολύ πιο εύκολη.
  • Αν θέλεις να αλλάξετε κάποια από τις γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού για παράδειγμα την ταχυδρομική διεύθυνση στο λογαριασμό σου, ή να αποκτήσεις ένα Stars PIN ή security token, θα πρέπει να το κάνεις μόνο μια φορά.
  • Η πρόσβαση σου σε υπηρεσίες Υποστήριξης θα είναι πιο αποτελεσματική.

Τα περισσότερα από τα email που θα λαμβάνεις σχετικά με τον Stars λογαριασμό σου θα έρχονται από τη διεύθυνση @starsaccount, επομένως βεβαιώσου ότι έχεις ρυθμίσει τα φίλτρα email σου για να δέχεσαι μηνύματα από το domain του starsaccount.

Σχόλια

Απάντησε στην ερώτησή σου το συγκεκριμένο άρθρο;

Σχετικά άρθρα βοήθειας

Κατηγορία

Επικοινωνία με την υποστήριξη