Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Άμεση τραπεζική μεταφορά: Γενικές Πληροφορίες

 

Για να επιβεβαιώσετε αν αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι διαθέσιμη στη χώρα σας, παρακαλούμε κάντε είσοδο στον λογαριασμό Stars σας και πηγαίνετε στο Ταμείο.

Η άμεση τραπεζική μεταφορά είναι μια μέθοδος εξαργύρωσης που σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε τα κέρδη σας με απευθείας πίστωση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σύμφωνα με την Πολιτική εξαργυρώσεων μας, οι εξαργυρώσεις αρχικά επεξεργάζονται με τη μέθοδο/μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν για να πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Αφού έχει γίνει αυτό, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε την Άμεση Τραπεζική Μεταφορά ως μέθοδο εξαργύρωσης.

Το όνομα κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα κατόχου του λογαριασμού Stars. Επίσης, η χώρα που έχει καταχωρηθεί ο τραπεζικός λογαριασμός θα πρέπει να είναι η ίδια με τη χώρα που έχει καταχωρηθεί στον λογαριασμό Stars.

Η αίτηση εξαργύρωσής σας θα επεξεργαστεί εντός 72 ωρών και θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 3 με 5 εργάσιμων ημερών.

Δεν επιβάλλουμε πρόσθετες χρεώσεις για τη χρήση Άμεσης Τραπεζικής Μεταφοράς. Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για τυχόν χρεώσεις από μέρους της τράπεζας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική χρεώσεων της τράπεζας σας για λήψη άμεσων τραπεζικών μεταφορών επικοινωνήστε απευθείας με την τράπεζα σας.

Σχόλια

Απάντησε στην ερώτησή σου το συγκεκριμένο άρθρο;

Σχετικά άρθρα βοήθειας

Κατηγορία

Επικοινωνία με την υποστήριξη