Ανακοίνωση: Mεγάλος όγκος αιτημάτων προς την Υποστήριξη - (πατήστε εδώ για λεπτομέρειες)

Αναζήτηση βοήθειας

Απλώς πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί ή μια σύντομη πρόταση που σχετίζεται με την απορία σου στο παρακάτω πλαίσιο και το σύστημα βοήθειας θα εμφανίσει τα πιο σχετικά άρθρα.

Αναζήτηση

Άμεση Τραπεζική Μεταφορά: Γενικές πληροφορίες

Για να επιβεβαιώσετε αν αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι διαθέσιμη στη χώρα σας, κάντε είσοδο στον Stars λογαριασμό σας και ανοίξτε το Ταμείο.

 

Η Άμεση τραπεζική μεταφορά είναι μια μέθοδος που σου επιτρέπει να λαμβάνεις τα κέρδη σου με απευθείας πίστωση στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Σημείωσε πως σύμφωνα με την Πολιτική εξαργύρωσής μας, οι εξαργυρώσεις πιστώνονται πρώτα πίσω στις μεθόδους που έχεις χρησιμοποιήσει για κατάθεση. Όταν όλο το ποσό που έχεις καταθέσει μέσω κάποιων μεθόδων έχει πιστωθεί πίσω σε αυτές, μπορείς να επιλέξεις ως μέθοδο εξαργύρωσης την Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά. (Direct Bank Transfer).

Ο κάτοχος του καταχωρημένου τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να είναι ο ίδιος με τον κάτοχο του λογαριασμού Stars και ο τραπεζικός σου λογαριασμός πρέπει να βρίσκεται στην ίδια χώρα που έχεις καταχωρίσει στο λογαριασμό Stars σου.

Το αίτημα εξαργύρωσής σου θα επεξεργαστεί μέσα σε 72 ώρες και θα πιστωθεί στον τραπεζικό σου λογαριασμό μέσα σε 3- 5 εργάσιμες.

Δεν χρεώνουμε τέλη για τη χρήση Άμεσης τραπεζικής μεταφοράς. Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για τυχόν χρεώσεις της τράπεζά τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική της τράπεζάς σου σχετικά με τις χρεώσεις για τη λήψη τραπεζικών εμβασμάτων, Θα πρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί τους.

Σχόλια

Απάντησε στην ερώτησή σου το συγκεκριμένο άρθρο;

Σχετικά άρθρα βοήθειας

Κατηγορία

Επικοινωνία με την υποστήριξη