Αθλητικό στοίχημα του BetStars

Νομίζεις ότι γνωρίζεις ποιο θα είναι το σκορ στον μεγάλο αγώνα του Σαββατοκύριακου ή ποιος θα κερδίσει το Wimbledon; Όποιο κι αν είναι το άθλημα στο οποίο σου αρέσει να στοιχηματίζεις, το BetStars το έχει. Μπορείς να τοποθετήσεις στοιχήματα σε δεκάδες αθλήματα και events σε όλο τον κόσμο με τις εύχρηστες υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος του BetStars και αυτός ο χρήσιμος οδηγός μπορεί να σε κατατοπίσει σε χρόνο μηδέν.

Τι είναι το αθλητικό στοίχημα;

Αν δεν έχεις δοκιμάσει το αθλητικό στοίχημα στο παρελθόν, ίσως σου φαίνεται δύσκολο να παίξεις το πρώτο σου στοίχημα. Αλλά μην ανησυχείς, δεν είναι τόσο περίπλοκο. Διαφορετικά events μπορεί να διαθέτουν διαφορετικές αγορές στοιχήματος και ευκαιρίες, αλλά στην απλή του μορφή, το αθλητικό στοίχημα είναι η τοποθέτηση χρημάτων στο ενδεχόμενο ενός αποτελέσματος να συμβεί ή να μη συμβεί. Στόχος σου είναι να κερδίσεις χρήματα κάνοντας τη σωστή πρόβλεψη.

Μπορεί να είναι ότι η Chelsea θα κερδίσει το κύπελλο, οι Lakers θα πάνε στα playoffs ή κάτι πιο αβέβαιο, όπως ποιος θα κερδίσει στη Eurovision. Αν μπορείς να το σκεφτείς, μάλλον μπορείς να στοιχηματίσεις σε αυτό.

Πρόσβαση στο αθλητικό στοίχημα

Οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν να τοποθετούν στοιχήματα αυτή τη στιγμή, πηγαίνοντας στην σελίδα Αθλήματα, μέσω της πλατφόρμας παιχνιδιού του BetStars ή μέσω της κινητής συσκευής τους.

Συνδέσου για να τοποθετείς στοιχήματα με το bankroll σου (δε χρειάζεται να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό αν παίζεις ήδη πόκερ ή άλλα παιχνίδια) και μπορείς ακόμα να τοποθετήσεις στοιχήματα όσο περιμένεις να ξεκινήσει το επόμενο τουρνουά πόκερ που συμμετέχεις.

Αν είσαι νέος στο BetStars, πήγαινε στη σελίδα Αθλήματα για να γίνεις μέλος του BetStars και να ξεκινήσεις. Μόλις είσαι έτοιμος, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να τοποθετήσεις το πρώτο σου στοίχημα.

Πώς να τοποθετήσεις στοίχημα

1) Διάλεξε το event σου

Το BetStars προσφέρει αγορές σε πολλά διαφορετικά αθλήματα σε εκατοντάδες διαφορετικά events. Μόλις συνδεθείς στο αθλητικό στοίχημα, μπορείς να επιλέξεις από μια ευρεία ποικιλία αθλημάτων στα οποία μπορείς να στοιχηματίσεις. Διάλεξε ένα άθλημα για να δεις όλους τους διαθέσιμους αγώνες/τις επιλογές στα οποία μπορείς να στοιχηματίσεις.

2) Διάλεξε την αγορά σου

Στη συνέχεια, διάλεξε τον αγώνα/την επιλογή που θέλεις για να δεις όλες τις αγορές που προσφέρονται, όπως ‘Αποτέλεσμα αγώνα’ ή ‘Σωστό σκορ’ και τις σχετικές αποδόσεις.

3) Όρισε το στοίχημά σου

Μόλις εντοπίσεις το στοίχημα που σου αρέσει, κάνε κλικ στις αποδόσεις για να ανοίξει το δελτίο σου στη δεξιά μεριά του παραθύρου αθλητικού στοιχήματος Εκεί μπορείς να εισάγεις το ποσό του στοιχήματός σου και να δεις πόσο θα είναι το πιθανό σου κέρδος.

4) Τοποθέτησε το στοίχημά σου!

Τέλος, απλώς κάνε κλικ στο ‘Τοποθέτηση στοιχήματος’ μόλις είσαι έτοιμος να καταχωρήσεις το στοίχημά σου. Θα εμφανιστεί μια σύνοψη του στοιχήματός σου μέσα στην ίδια καρτέλα. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς τα τοποθετημένα στοιχήματα κάνοντας κλικ στην ετικέτα ‘Τα στοιχήματά μου’.

Μην ξεχνάς: ορισμένα αθλήματα και events προσφέρουν στοίχημα ‘In-play’, έτσι ακόμα κι αν ένα event στο οποίο θέλεις να στοιχηματίσεις έχει ήδη ξεκινήσει, εξακολουθείς να έχεις τη δυνατότητα να τοποθετήσεις στοιχήματα όσο είναι σε εξέλιξη. Για περισσότερη βοήθεια σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars και για να πάρεις απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχεις, ρίξε μια ματιά στις Συχνές ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα.

Κατανόηση των αποδόσεων

Είναι πολύ βασικό να γνωρίσεις πώς λειτουργούν οι αποδόσεις στο αθλητικό στοίχημα ώστε να κερδίζεις. Όταν συνδεθείς στο αθλητικό στοίχημα του BetStars μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο εμφάνισης των αποδόσεων για κάθε event, με διαθέσιμες τις δημοφιλείς μορφές κλασματική, δεκαδική και Αμερικάνικη. Για να διαλέξεις την επιλογή που προτιμάς, πήγαινε στη σελίδα Αθλήματα. Αν δεν είσαι συνδεδεμένος, η μορφή των αποδόσεων που θα εμφανίζεται εξαρτάται από την τοποθεσία σου.

Οι δεκαδικές αποδόσεις είναι οι πιο εύκολες να τις κατανοήσεις και σου δείχνουν τι θα πάρεις πίσω για στοίχημα αξίας $1 σε κάθε μία επιλογή ξεχωριστά. Για παράδειγμα: Η Manchester United να κερδίσει την Chelsea 1-0 με απόδοση 7.50 σημαίνει ότι για κάθε $1 που έχεις στη Manchester United, θα έχεις επιστροφή $7.50 ($6.50 κέρδος και $1 το stake σου) αν το στοίχημά σου κερδίσει.

Μην ξεχνάς: σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ακόμα και αν στοιχηματίσεις στον ηττημένο, μπορεί να σου επιστραφούν τα χρήματά σου. Στο BetStars θα προσφέρουμε ειδικές επιστροφές χρημάτων, αυξημένες αποδόσεις και μπόνους σε επιλεγμένα events και τύπους πονταρίσματος, που διασφαλίζουν ότι επωφελείσαι στο μέγιστο κάθε φορά που τοποθετείς στοίχημα σε εμάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξε μια ματιά στη σελίδα με τους Γενικούς αθλητικούς κανόνες.

Γνώρισε τους τύπους στοιχημάτων

Από μονά στοιχήματα έως και τεράστια, υπάρχει ποικιλία διαθέσιμων στοιχημάτων στο BetStars, το καθένα με τους δικούς του κανόνες και κριτήρια πληρωμής. Μπορείς να βρεις την πλήρη λίστα με τους τύπους στοιχημάτων που προσφέρει το BetStars εδώ ή να ρίξεις μια ματιά παρακάτω στη σύντομη λίστα με τους πιο κοινούς τύπους.

  • Μονό στοίχημα

Το μονό στοίχημα είναι το ευκολότερο στοίχημα που μπορείς να τοποθετήσεις. Είναι ένα στοίχημα με μία επιλογή για ένα event, όπως ο πρώτος σκόρερ ή ο νικητής του αγώνα. Για να είσαι επιτυχημένος και να κερδίσεις χρήματα, η επιλογή σου πρέπει να είναι σωστή.

  • Πολλαπλά στοιχήματα

Το πολλαπλό στοίχημα είναι ένα στοίχημα σε΄δύο ή περισσότερα μεμονωμένα events, όπως π.χ. η Manchester United να κερδίσει τη Liverpool και η Everton να κερδίσει την Chelsea. Τα πολλαπλά στοιχήματα μπορούν να έχουν πολλές διαφορετικές μορφές, όπως διπλό, τριπλό, yankees και άλλες πολλές.

  • Παρολί

Στο παρολί (αθροιστικό) στοίχημα πρέπει να κάνεις διαφορετικές επιλογές, όπως π.χ. τους νικητές αγώνα σε τέσσερις διαφορετικούς αγώνες, σε ένα μόνο στοίχημα. Για να κερδίσεις, πρέπει να προβλέψεις σωστά όλα τα αποτελέσματα. Τα παρολί είναι διαθέσιμα για έως και 20 επιλογές το μέγιστο. Παρόμοια στοιχήματα μόνο 2 και 3 επιλογών λέγονται απλώς ‘δυάδες’ και ‘τριάδες’ αντίστοιχα.

Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars, πήγαινε στη σελίδα μας με τις Συχνές ερωτήσεις αθλητικού στοιχήματος ή επικοινώνησε με το support@pokerstars.eu.

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Sports Betting FAQ

Βρες απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το αθλητικό στοίχημα στο BetStars.

Υποστήριξη πελατών

Support

Η Ομάδα Υποστήριξης του BetStars είναι έτοιμη να σε βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που δε συγκαταλέγονται στις Συχνές Ερωτήσεις.

Παίζοντας με Πραγματικά Χρήματα

Chip Stack

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα και ξεκίνα να παίζεις στο BetStars. Οι καταθέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.