Καταθέσεις και εξαργυρώσεις με πραγματικά χρήματα

Κατέβασε το λογισμικό μας δωρεάν στο desktop σου ή στη φορητή συσκευή σου. Στη συνέχεια διάλεξε μία από τις ακόλουθες, εύκολες μεθόδους κατάθεσης που είναι διαθέσιμες για τη χώρα σου (ελάχιστη κατάθεση $10, εκτός και αν αναφέρεται άλλο ποσό).

Εκτός από τα παρακάτω, μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου μέσα από την ιστοσελίδα μας και να επισκεφθείς το Ταμείο για να κάνεις κατάθεση.

Πραγματοποίησε κατάθεση χρησιμοποιώντας το ταμείο για desktop

Άνοιξε το ταμείο για να πραγματοποιήσεις την κατάθεσή σου επιλέγοντας μέσα από ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών μεθόδων κατάθεσης.

Ταμείο Mobile: μόνο για παίκτες που παίζουν σε φορητές συσκευές

Χρηματοδότησε το λογαριασμό Stars σου και διαχειρίσου το bankroll σου απευθείας από τη συσκευή του κινητού σου ή από το tablet σου μέσω του Ταμείου Mobile.

Επιλογές κατάθεσης πραγματικών χρημάτων για τη χώρα σου

Διάλεξε τη χώρα σου από το αναπτυσσόμενο μενού που ακολουθεί και στη συνέχεια διάλεξε να πραγματοποιήσεις κατάθεση μέσω της πλατφόρμας παιχνιδιού για desktop ή της φορητής συσκευής σου. Πριν πραγματοποιήσεις κατάθεση, διάβασε τους όρους και τις προϋποθέσεις επεξεργασίας συναλλαγών και μετατροπής νομισμάτων . Αν έχεις περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Ασφαλείς καταθέσεις

Γρήγορες καταθέσεις διαθέσιμες τώρα

Η λειτουργία γρήγορης κατάθεσης είναι ένας ακόμα πιο γρήγορος τρόπος να χρηματοδοτήσεις το λογαριασμό Stars σου και υποστηρίζει πολλές δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης, όπως Visa, MasterCard και NETELLER. Ψάξε για το λογότυπο Γρήγορης Κατάθεσης δίπλα από τη μέθοδο κατάθεσης στο Ταμείο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ενεργοποιηθεί ο 'Λογαριασμός Γρήγορης Κατάθεσης' και να υποβάλεις τις συναλλαγές σου απευθείας από το τραπέζι στο οποίο βρίσκεσαι. Μάθε περισσότερα σχετικά με τις γρήγορες καταθέσεις.

Διαχωρισμός λογαριασμού με ασφάλεια

Τα χρήματα και τα υπόλοιπα των λογαριασμών των παικτών μας φυλάσσονται σε ξεχωριστούς λογαριασμούς από εμάς, και οι οποίοι δε χρησιμοποιούνται για να καλύψουν οποιαδήποτε λειτουργικά έξοδα. Η διαχείριση των συγκεκριμένων λογαριασμών γίνεται από κορυφαία ευρωπαϊκή τράπεζα. Η συγκεκριμένη τακτική διασφαλίζει ότι μπορούμε ανά πάσα στιγμή να καλύψουμε τις χρηματικές υποχρεώσεις έναντι των online παικτών μας και προσφέρει την επιπλέον ασφάλεια ότι τα κεφάλαια των παικτών είναι ασφαλή με εμάς.

Θέσε όρια κατάθεσης

Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχεις το δικαίωμα να διαχειριστείς τον προϋπολογισμό σου όταν παίζεις online πόκερ. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να περιορίσεις τις εβδομαδιαίες σου καταθέσεις με πραγματικά χρήματα. Φυσικά, τα συγκεκριμένα όρια δε μπορεί να είναι υψηλότερα από τα αντίστοιχα που έχουμε ορίσει για το λογαριασμό σου.

Άλλαξε το όριο κατάθεσής σου.

Γρήγορες και εύκολες εξαργυρώσεις

Για να εξαργυρώσεις, κάνε κλικ στο 'Ταμείο' στο λόμπι του desktop και διάλεξε 'Εξαργύρωση'. Θα σου ζητηθεί να εισάγεις το ποσό εξαργύρωσης. Γράψε το ποσό και πάτησε Ύποβολή’. Δες την ενότητα με την Πολιτική Εξαργύρωσης για τις διαθέσιμες επιλογές και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των εξαργυρώσεων.

Special Offers

Ειδικές προσφορές

Το BetStars έχει ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, με χρηματικά έπαθλα, θέσεις στα καλύτερα ζωντανά events και άλλα πολλά.

Live Poker

Live Poker

Προκρίσου στα μεγαλύτερα events live πόκερ στην περιοχή σου και σε όλο τον κόσμο. Τα freerolls και τα προκριματικά satellite τρέχουν τώρα.