Ασφαλείς Εξαργυρώσεις

Είμαστε καθολικά δεσμευμένοι να προστατεύουμε και να διατηρούμε με ασφάλεια τα κεφάλαια των παικτών. Τα υπόλοιπα των παικτών διατηρούνται σε ξεχωριστούς λογαριασμούς και δε χρησιμοποιούνται για λειτουργικά έξοδα. Αυτό διασφαλίζει ότι τα κεφάλαιά σου είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για εξαργύρωση με ασφάλεια και σύμφωνα με τις τραπεζικές διαδικασίες.

Οι μέθοδοι εξαργύρωσης που προσφέρονται, εξαρτώνται από τη χώρα διαμονής σου. Μπορείς να ανατρέξεις στη σελίδα με τις πληροφορίες για τα Πραγματικά Χρήματα, για να δεις ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές στη χώρα σου.

Επισημαίνεται ότι διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε επιπλέον κριτήρια καταλληλότητας, για να καθοριστούν οι επιλογές εξαργύρωσης που προσφέρονται στους παίκτες ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδοι εξαργύρωσης

'Εχεις στη διάθεσή σου τις ακόλουθες επιλογές για να λάβεις τα κέρδη σου:

  • NETELLER
  • Visa (η Visa είναι διαθέσιμη μόνο εάν έχεις πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κατάθεση με Visa κατάλληλη για CFT τους τελευταίους 12 μήνες και η εξαργύρωσή σου σε Visa είναι από USD$100 έως USD$6.500, (πρέπει να ελέγξεις με τον εκδότη της κάρτας σου τα προσωπικά σου όρια).
  • Skrill
  • MuchBetter
  • Άμεση τραπεζική μεταφορά - η εξαργύρωσή σου κατατίθεται άμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό σου.
  • Τραπεζική μεταφορά (έμβασμα) - η εξαργύρωσή σου μεταφέρεται άμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Πώς να στείλεις αίτημα εξαργύρωσης

Για να στείλεις το αίτημα εξαργύρωσης, συνδέσου στο λογαριασμό Stars σου και πήγαινε στο Ταμείο.

Πάτα του κουμπί ‘Εξαργύρωση’, συμπλήρωσε το ποσό που θέλεις να εξαργυρώσεις και επίλεξε ‘Υποβολή’.

Πρέπει να ελέγξεις τις πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη προσεκτικά πριν ολοκληρώσεις το αίτημα εξαργύρωσης. Η επόμενη οθόνη θα εμφανίσει τον τρόπο επεξεργασίας της εξαργύρωσής σου. Αυτό αποτελεί μόνο μια εκτίμηση του τρόπου εξαργύρωσης των κεφαλαίων σου. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η επεξεργασία της εξαργύρωσής σου θα γίνει ακριβώς όπως έχει περιγραφεί, καθώς αυτή η εκτίμηση δεν λαμβάνει υπόψη οποιαδήποτε προσωρινά προβλήματα σύνδεσης με τους εξωτερικούς επεξεργαστές ή οποιαδήποτε θέματα σχετίζονται με τους λογαριασμούς εκτός δικαιοδοσίας μας.

Θα λαμβάνεις μια ειδοποίηση μέσω email από εμάς που θα επιβεβαιώνει κάθε συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε από το λογαριασμό Stars σου. Μετά την πραγματοποίηση της εξαργύρωσής σου, να ανατρέχεις πάντα στο email επιβεβαίωσης, για να επιβεβαιώνεις πως έγινε η επεξεργασία των κεφαλαίων σου.

Αν δεις ότι η κάρτα ή ο λογαριασμός που έχει οριστεί για να λάβεις την εξαργύρωσή σου δεν είναι πλέον σε ισχύ, ακύρωσε το αίτημα εξαργύρωσης που έχεις και επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Χρόνος επεξεργασίας εξαργύρωσης

Οι εξαργυρώσεις που επεξεργάζονται σε κάρτες VISA κατάλληλες για CFT θα επεξεργάζονται εντός 72 ωρών. Μπορεί να χρειαστούν 3-10 εργάσιμες ημέρες από την επεξεργασία της εξαργύρωσής σου για να εμφανιστούν τα κεφάλαια στο ενημερωτικό σου.

Οι εξαργυρώσεις σε MuchBetter, NETELLER και Skrill θα επεξεργάζονται εντός 72 ωρών.

Οι εξαργυρώσεις μέσω άμεσης τραπεζικής μεταφοράς και εμβάσματος θα αποστέλλονται για επεξεργασία εντός 72 ωρών. Μπορεί να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν τα κεφάλαιά στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Άλλες πληροφορίες σχετικά με την εξαργύρωση

Σε συγκεκριμένες μεθόδους πληρωμής μπορεί να επιβάλλεται μια 48ωρη καθυστέρηση από την τελευταία σου κατάθεση. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους παίκτες από συμπαιγνία και απάτη. Θα μπορείς να υποβάλεις το αίτημα εξαργύρωσής σου μόλις περάσουν 48 ώρες.

Σε ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να ζητηθούν επιπλέον πληροφορίες για να γίνει η επεξεργασία της εξαργύρωσης. Ανά περιόδους ενδέχεται να χρειάζεται να παρακρατούνται κέρδη παικτών μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ή ελέγχων απάτης, οι οποίοι διεξάγονται τακτικά για τη διασφάλιση της ακεραιότητας των παιχνιδιών μας.

Πώς λειτουργεί η μετατροπή συναλλαγματικών ισοτιμιών;

Χρησιμοποιούμε την επικρατούσα μέση συναλλαγματική ισοτιμία, που παρέχει το XE (συν μια μικρή χρέωση, αν ισχύει), για να μετατρέψουμε τις εξαργυρώσεις σου στο νόμισμα του λογαριασμού Stars σου. Η συναλλαγματική ισοτιμία που θα λάβεις, θα εμφανιστεί στην οθόνη εξαργύρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις επεξεργασίας συναλλαγών με πραγματικά χρήματα και μετατροπής νομισμάτων.

Κάρτες Visa κατάλληλες για CFT

Οι εξαργυρώσεις σε κάρτες Visa** θα περιορίζονται σε κάρτες που είναι κατάλληλες για Credit Fund Transfer (CFT). Οι κάρτες Visa** που έχουν εκδοθεί από κάρτες των Η.Π.Α. δεν είναι κατάλληλες επί της παρούσης.

**= Οποιοσδήποτε τύπος κάρτας με το λογότυπο Visa.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον εκδότη της κάρτας σου για τα προσωπικά όρια.

Βοήθεια με εξαργυρώσεις

Επικοινώνησε με την υποστήριξη για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις εξαργυρώσεις και την πολιτική εξαργύρωσης.

Συχνές Ερωτήσεις για πραγματικά χρήματα

Chip Stack

Βρες την απάντηση για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχεις σχετικά με τις συναλλαγές και τις εξαργυρώσεις πραγματικών χρημάτων στο BetStars.