Εξαργυρώσεις μέσω άμεσων τραπεζικών μεταφορών

Direct Bank Transfer

Τι είναι η άμεση τραπεζική μεταφορά;

Η άμεση τραπεζική μεταφορά (Direct Bank Transfer) είναι μια μέθοδος εξαργύρωσης που σου δίνει τη δυνατότητα να λάβεις τα κέρδη σου με απευθείας πίστωση στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω εξαργυρώσεις από το BetStars χρησιμοποιώντας την άμεση τραπεζική μεταφορά;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξεκινήσεις την εξαργύρωσή σου από το ταμείο του BetStars. Μόλις εισάγεις το ποσό για το οποίο θέλεις να πραγματοποιήσεις ανάληψη, απλώς διάλεξε την επιλογή ΄Άμεση τραπεζική μεταφορά' (Direct Bank Transfer) στην οθόνη της εξαργύρωσης. Στη συνέχεια θα σου ζητηθεί να εισάγεις πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό τραπέζης σου. Μόλις συμπληρώσεις τα στοιχεία, θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού τραπέζης σου προτού υποβάλεις την αίτησή σου για επεξεργασία.

Λάβε υπόψη σου ότι ο καταχωρημένος κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο άτομο με τον κάτοχο του λογαριασμού στο BetStars.

Επισημαίνεται ότι θα χρειαστούν έως και 72 ώρες για να αποστείλει το BetStars την εξαργύρωσή σου για επεξεργασία. Μόλις επεξεργαστεί η άμεση τραπεζική μεταφορά σου, θα χρειαστούν 2-5 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστεί στον αναλυτικό λογαριασμό τραπέζης σου.

Ποιες πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού είναι απαραίτητες για την επεξεργασία της άμεσης τραπεζικής μεταφοράς;

Πώς λειτουργεί η μετατροπή συναλλαγματικών ισοτιμιών;

Όταν πραγματοποιείς αίτημα για εξαργύρωση, μετατρέπουμε τα κεφάλαιά σου από το νόμισμα σου και πιστώνουμε το ισοδύναμο ποσό στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Το νόμισμα που θα πιστωθεί στον τραπεζικό σου λογαριασμό θα εμφανίζεται στην οθόνη εξαργύρωσης στο ταμείο του BetStars. Το BetStars χρησιμοποιεί τις συναλλαγματικές ισοτιμίες του XE για τη μετατροπή των κεφαλαίων σου στο νόμισμα της ανάληψης. Το BetStars δεν επιβάλλει χρέωση μετατροπής!

Τι θα μου κοστίσει η άμεση τραπεζική μεταφορά στο BetStars;

Δεν επιβάλλονται χρεώσεις για τη χρήση της άμεσης τραπεζικής μεταφοράς στο BetStars. Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε χρεώσεις από μέρους της τράπεζάς τους. Για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική της τράπεζάς σου σχετικά με τα έξοδα λήψης άμεσων τραπεζικών μεταφορών (Direct Bank Transfers), επικοινώνησε απευθείας με την τράπεζά σου.

Για περισσότερες ερωτήσεις, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο support@betstars.eu.

Συχνές Ερωτήσεις για πραγματικά χρήματα

Chip Stack

Βρες την απάντηση για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχεις σχετικά με τις συναλλαγές και τις εξαργυρώσεις πραγματικών χρημάτων στο BetStars.