Λογαριασμοί σε πολλαπλά νομίσματα και παιχνίδια στο BetStars

Σκέφτεσαι να προσθέσεις δεύτερο νόμισμα;

Πριν προσθέσεις δεύτερο νόμισμα στο λογαριασμό σου στο BetStars, διάβασε τις σελίδες που ακολουθούν:

 • Συχνές ερωτήσεις για τα νομίσματα: Στη σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις υπάρχουν απαντήσεις για μερικές από τις πιο κοινές ερωτήσεις για τα πολλαπλά νομίσματα και εξηγείται ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ταμείο με τα πολλαπλά νομίσματα.
 • Όροι και προϋποθέσεις: Στους Όρους και Προϋποθέσεις απαγορεύεται ρητά η χρήση των δυνατοτήτων για πολλαπλά νομίσματα στο BetStars για συναλλαγή νομισμάτων ή κερδοσκοπία.

Χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες;

 • Καταθέσεις και εξαργυρώσεις
  Μάθε πώς να πραγματοποιήσεις καταθέσεις και εξαργυρώσεις στο BetStars.
 • 100% Μπόνους Κατάθεσης έως και $600, €465, £390 ή $625 CAD!
  Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση σήμερα και κέρδισε έως και $600, €425, £375 ή $650 CAD!
 • Rake σε παιχνίδια με πολλαπλά νομίσματα
  To rake σε παιχνίδια με ευρώ κυμαίνεται στο 5% έως €2 το μέγιστο. Ρίξε μια ματιά στη σελίδα για αναλυτικές πληροφορίες.
 • Κερδίζοντας πόντους VPP σε παιχνίδια με πολλαπλά νομίσματα
  Για τα παιχνίδια που παίζονται με ευρώ, για κάθε €1 που συλλέγεται από το rake, απονέμονται 8 πόντοι VPP. Ρίξε μια ματιά στη σελίδα για αναλυτικές πληροφορίες.
 • Πίνακας κατάταξης τουρνουά πολλαπλών τραπεζιών
  Τα τουρνουά που το buy-in τους δεν είναι σε δολάρια Αμερικής πληρούν τις προϋποθέσεις για τον πίνακα κατάταξης τουρνουά. Το buy-in μετατρέπεται σε δολάρια Αμερικής βάσει της υπάρχουσας συναλλαγματικής ισοτιμίας κατά την έναρξη του τουρνουά και το ποσό που προκύπτει χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των πόντων του πίνακα κατάταξης τουρνουά. Για περισσότερες πληροφορίες, πήγαινε σε αυτή τη σελίδα.
 • Battle of the Planets Sit & Go Leaderboard
  Τα τουρνουά Sit & Go σε όλα τα νομίσματα είναι επιλέξιμα για το Battle of the Planets. Ρίξε μια ματιά στη σελίδα για να δεις τα όρια των κατηγοριών που αφορούν τα παιχνίδια με πολλαπλά νομίσματα.

Συχνές ερωτήσεις για λογαριασμούς σε πολλαπλά νομίσματα και παιχνίδια

Στο BetStars προσφέρονται παιχνίδια μετρητών και τουρνουά σε μεγάλο εύρος νομισμάτων για να εξυπηρετούνται οι παίκτες μας σε όλο τον κόσμο. Επίσης, προσφέρουμε τη δυνατότητα να διατηρείς χρήματα σε περισσότερα από ένα νομίσματα συγχρόνως, έτσι ώστε να μπορείς να διαχειριστείς τα χρήματά σου όπως νομίζεις και να μη χάνεις χρήματα όταν υπάρχει διακύμανση της συναλλαγματικής ισοτιμίας.

Παρακάτω θα βρεις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα πολλαπλά νομίσματα.

Ποια νομίσματα υποστηρίζει το BetStars; Θα προσθέσετε το νόμισμα της προτίμησής μου στο μέλλον; Πώς προσθέτω ένα δεύτερο νόμισμα στο λογαριασμό μου; Τι είναι το 'Προτιμώμενο Νόμισμα'; Μπορώ να αλλάξω το προτιμώμενο νόμισμα; Πώς μπορώ να διαγράψω ένα νόμισμα; Πώς μεταφέρω χρήματα μεταξύ νομισμάτων; Πώς λειτουργεί η λειτουργία αυτόματης μετατροπής νομίσματος; Μπορώ να μπω σε ένα τραπέζι ή τουρνουά αν δεν έχω λογαριασμό στο νόμισμα του παιχνιδιού; Τι μπορώ να κάνω αν δε θέλω να διαχειρίζομαι κάθε μετατροπή νομίσματος χειροκίνητα; Αν θέλω να διατηρήσω όλα μου τα χρήματα σε ένα νόμισμα, αλλά να παίζω παιχνίδια σε πολλαπλά νομίσματα; Πώς μπορώ να βρω εύκολα παιχνίδια σε άλλα νομίσματα; Πώς υπολογίζονται οι συναλλαγματικές ισοτιμίες του BetStars; Τα μπόνους κατάθεσης, το Battle of the Planets και άλλες προσφορές είναι διαθέσιμες σε παίκτες που παίζουν με πολλαπλά νομίσματα; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το BetStars για νομισματική κερδοσκοπία;

Συχνές Ερωτήσεις για πραγματικά χρήματα

Chip Stack

Βρες την απάντηση για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχεις σχετικά με τις συναλλαγές και τις εξαργυρώσεις πραγματικών χρημάτων στο BetStars.