Λογαριασμοί σε πολλαπλά νομίσματα και παιχνίδια στο BetStars

Σκέφτεσαι να προσθέσεις δεύτερο νόμισμα;

Πριν προσθέσεις ένα δεύτερο νόμισμα στο λογαριασμό σου διάβασε τους Όρους Χρήσης, οι οποίοι απαγορεύουν ρητά τη χρήση λειτουργιών πολλαπλών νομισμάτων στο BetStars για νομισματική αγοραπωλησία ή κερδοσκοπία.

Χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες;

Προσφέρουμε στοιχήματα σε μεγάλο εύρος νομισμάτων για να εξυπηρετούνται οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Επίσης, προσφέρουμε τη δυνατότητα να διατηρείς χρήματα σε περισσότερα από ένα νομίσματα συγχρόνως, έτσι ώστε να μπορείς να διαχειριστείς τα χρήματά σου όπως νομίζεις και να μη χάνεις χρήματα όταν υπάρχει διακύμανση της συναλλαγματικής ισοτιμίας.

Κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να καταθέσει, να εξαργυρώσει και να παίξει με χρήματα σε δολάρια Αμερικής (USD). Οι πελάτες μπορούν επίσης προαιρετικά να διατηρήσουν χρήματα σε ευρώ (EUR), δολάρια Καναδά (CAD) και λίρες Αγγλίας (GBP).

Αν είσαι από μία χώρα που είναι μέλος τις Ευρωζώνης (ή πρόκειται να λάβει μέρος) ή η χώρα σου χρησιμοποιεί δολάρια Καναδά ή Βρετανικές Στερλίνες, ‘θα υπάρχει ένα νέο κουμπί 'Προσθήκη Νέου Νομίσματος' στο παράθυρο του Ταμείου. Κάνε κλικ στο κουμπί για να προσθέσεις ένα νέο νόμισμα στο λογαριασμό σου.

Διαφορετικά, όλοι οι πελάτες μπορούν να ανοίγουν το Ταμείο και να πηγαίνουν στο ‘Προσθήκα νομίσματος’ για να προσθέσουν ένα δεύτερο νόμισμα στον λογαριασμό τους.

Μόλις προσθέσεις ένα δεύτερο νόμισμα στο λογαριασμό σου, το σχέδιο του Ταμείου θα αλλάξει σε μια επιφάνεια με ετικέτες με διάφορες επιλογές νομισμάτων. Για να δεις λεπτομέρειες σχετικά με ένα συγκεκριμένο νόμισμα ή για να πραγματοποιήσεις κατάθεση, εξαργύρωση ή μεταφορά χρημάτων από αυτόν το λογαριασμό, απλώς διάλεξε την κατάλληλη ετικέτα νομίσματος από την επιλογή στην επάνω πλευρά του Ταμείου.

Προτιμώμενα νομίσματα

Το προτιμώμενο νόμισμά σου είναι το προεπιλεγμένο νόμισμα για τον λογαριασμό Stars σου:

  • Το προτιμώμενο νόμισμα εμφανίζεται πρώτο στο Ταμείο.
  • Το σύνολό σου, όπως μετατρέπεται στο προτιμώμενο νόμισμα, εμφανίζεται στην ετικέτα 'Συνοπτικά' στο Ταμείο.
  • Το προτιμώμενο νόμισμα είναι το προεπιλεγμένο νόμισμα για μεταφορές.

Το προτιμώμενο νόμισμα δεν μπορεί να διαγραφεί. Αν επιθυμείς να διαγράψεις το προτιμώμενο νόμισμα, θα πρέπει πρώτα να επιλέξεις ένα νέο προτιμώμενο νόμισμα.

Για να αλλάξεις το προτιμώμενο νόμισμά σου, απλά διάλεξε την κατάλληλη ετικέτα νομίσματος στο Ταμείο και κάνε κλικ στο κουμπί 'Να οριστεί ως προτιμώμενο νόμισμα'. Για να διαγράψεις το υπόλοιπο ενός νομίσματος, διάλεξε την κατάλληλη καρτέλα νομίσματος και κάνε κλικ στον σύνδεσμο ‘Διαγραφή Λογαριασμού’.

Επισημαίνεται ότι αν κλείσεις το υπόλοιπο στο οποίο υπάρχει ένα εκκρεμές μπόνους, το μπόνους θα λήξει και δε θα μπορείς να συνεχίσεις να το κερδίζεις.

Επίσης, επισημαίνεται ότι δεν είναι πιθανόν να κλείσεις το προτιμώμενό σου νόμισμα, ή να κλείσεις ένα νόμισμα αν υπάρχουν ανοικτά στοιχήματα, χρήματα που δεν έχουν εκκαθαριστεί ή ανολοκλήρωτες συναλλαγές σε αυτό το νόμισμα.

Μετατροπή χρημάτων σε άλλα νομίσματα

Για να μετατρέψεις κεφάλαια από το ένα νόμισμα στο άλλο, διάλεξε την ετικέτα του νομίσματος στο οποίο επιθυμείς να τα μετατρέψεις και κάνε κλικ στο σύνδεσμο ‘Μετατροπή λοιπών κεφαλαίων σε [Νόμισμα]’:

Ο διάλογος που εμφανίζεται παρέχει τρεις επιλογές:

  • Ξέρω πόσα χρήματα από άλλα νομίσματα θέλω να μετατρέψω σε [Νόμισμα]: Διάλεξε αυτό αν γνωρίζεις πόσα χρήματα θέλεις να μετατρέψεις, για παράδειγμα αν ξέρεις ότι θέλεις να μετατρέψεις $100 (δολάρια ΗΠΑ.) σε ευρώ.
  • Ξέρω πόσα [Νόμισμα] θέλω να λάβω: Διάλεξε αυτό αν γνωρίζεις πόσα χρήματα θέλεις να λάβεις.
  • Θέλω να μετατρέψω όλα μου τα κεφάλαια σε [Νόμισμα]: Διάλεξε αυτό αν θέλεις να μετατρέψεις όλα σου τα χρήματα στο νέο νόμισμα με μια γρήγορη διαδικασία.

Κάνε κλικ στο 'Επόμενο' για να προχωρήσεις στο Βήμα 2 της διαδικασίας, όπου μπορείς να βάλεις το χρηματικό ποσό στο οποίο θέλεις να κάνεις τη μετατροπή:

Για να μετατρέψεις μετρητά, βάλε ένα ποσό στο κουτί με την ένδειξη 'Μετρητά'. Στη συνέχεια κάνε κλικ στο 'Επόμενο' για να προχωρήσεις στο Βήμα 3.

Στο Βήμα 3, θα πρέπει να ελέγξεις προσεκτικά τα στοιχεία συναλλαγής και στη συνέχεια να κάνεις κλικ στο 'Τέλος' για να ολοκληρώσεις τη μετατροπή.

Αυτόματη νομισματική μετατροπή

Η λειτουργία αυτόματης νομισματικής μετατροπής επιτρέπει να αλλάζουν τα χρήματά σου από το ένα νόμισμα στο άλλο αυτόματα αν χρειάζεται, χωρίς να ζητείται έγκριση. Όταν γίνεται αυτό, το σύστημά μας θα μετατρέψει τουλάχιστον 0,5 μονάδες του αρχικού νομίσματος ή ολόκληρο το υπόλοιπο του αρχικού νομίσματος, εάν αυτό είναι λιγότερο από 1 μονάδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το ελάχιστο ποσό μετατροπής χωρίς προειδοποίηση.

Σημείωση: αυτή η λειτουργία μπορεί αν ενεργοποιηθεί αυτόματα, κάθε φορά που ο λογαριασμός σου αποκτά το δικαίωμα παιχνιδιού για δραστηριότητα πραγματικών χρημάτων. Για να το απενεργοποιήσεις συνδέσου στο λογαριασμό σου, πήγαινε στις ‘Ρυθμίσεις’ > ‘Γενικές’ – ‘Πολλαπλά νομίσματα’, και ξεμάρκαρε το ‘Αυτόματη Νομισματική Μετατροπή, χωρίς επιβεβαίωση’. Από κινητό: συνδέσου στο λογαριασμό σου, πηγαίνετε στις ‘Ρυθμίσεις & Εργαλεία’ και αποεπίλεξε την επιλογή 'Αυτόματη μετατροπή νομισμάτων'.

Πήγαινε στην ιστοσελίδα επεξεργασίας χρηματικών συναλλαγών και μετατροπής νομισμάτων για κανόνες σχετικά με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Το BetStars διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο υπολογισμού των τιμών συναλλάγματος χωρίς προειδοποίηση.

Νομισματική κερδοσκοπία

Η λειτουργίες πολλαπλών νομισμάτων μας αποσκοπούν στο να κάνουν την εμπειρία σου απρόσκοπτη και εύκολη και όχι για κάποιον άλλο σκοπό. Η χρήση της λειτουργίας πολλαπλών νομισμάτων του BetStars για νομισματική κερδοσκοπία απαγορεύεται από τουςΌρους Χρήσης.

Αν το BetStars έχει βάσιμες υποψίες ότι οι συναλλαγές νομισματικής μετατροπής πραγματοποιούνται για άλλους σκοπούς, διατηρούμε το δικαίωμα να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε χρέωση είχε αρθεί ως μέρος της νομισματικής μετατροπής και να λάβουμε οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο μέτρο, το οποίο μπορεί να συμπεριλαμβάνει δήμευση των κεφαλαίων και/ή κλείσιμο του λογαριασμού του πελάτη στο BetStars.

Συχνές Ερωτήσεις για πραγματικά χρήματα

Chip Stack

Βρες την απάντηση για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχεις σχετικά με τις συναλλαγές και τις εξαργυρώσεις πραγματικών χρημάτων στο BetStars.