Λογαριασμός BetStars - Security Tokens

Προστάτεψε τον λογαριασμό σου με ένα RSA Security Token από το Κατάστημα VIP!

Το BetStars είναι το πιο ασφαλές μέρος για να παίξεις online, με κορυφαία τεχνολογία που ενισχύει την προστασία του λογαριασμού σου και διατηρεί την ακεραιότητα των παιχνιδιών μας. Το να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, βοηθάει πάντα, αλλά μπορείς να προστατεύσεις τον λογαριασμό σου ακόμα περισσότερο με ένα RSA Security Token από το Κατάστημα VIP.

Η χρήση του RSA token είναι ο καλύτερος τρόπος να είσαι ασφαλής όσο παίζεις online στο BetStars. Είναι μια εύχρηστη συσκευή που παράγει έναν επιπλέον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείς όταν συνδέεσαι στην πλατφόρμα παιχνιδιού. Κάθε κωδικός πρόσβασης εμφανίζεται στην οθόνη μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό το διάστημα, παράγεται ένας νέος κωδικός, και ο παλιός λήγει. Αυτό παρέχει στον λογαριασμό σου διπλό έλεγχο ταυτότητας, που μεγιστοποιεί την ασφάλεια. Μπορείς ακόμα και να το έχεις στο μπρελόκ σου, κάτι που σε διευκολύνει όσο βρίσκεσαι εν κινήσει.

Το BetStars παρέχει μεγάλη και σημαντική χρηματοδότηση για την αγορά των RSA Security Tokens μέσω του Προγράμματος VIP του BetStars. Τα security tokens είναι διαθέσιμα σε κάθε επίπεδο του VIP Club, όπως φαίνεται παρακάτω. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδό σου, τόσο λιγότερα Frequent Player Points (πόντους FPP) θα σου στοιχίσει το token, γι' αυτό συνέχισε να θέτεις υψηλούς στόχους. Ρίξε μια ματιά στη σελίδα για το RSA Security Token στο Κατάστημα VIP για να αποκτήσεις το δικό σου τώρα!

Επίπεδο VIP Club

Απαιτούμενοι πόντοι FPP

Χρηματοδότηση

BronzeStar

4.500

25%

SilverStar

3.000

50%

GoldStar

2.500

58%

PlatinumStar

2.000

67%

Supernova

1.500

75%

Supernova Elite

0

100%

Το VIP Club του BetStars είναι το καλύτερο πρόγραμμα αφοσίωσης από οπουδήποτε αλλού online και γίνεσαι μέλος από τη στιγμή που ξεκινάς να παίζεις με πραγματικά χρήματα. Ανέβα επίπεδα για να αποκτήσεις αποκλειστικά μπόνους, όπως εισιτήρια freeroll, ειδικά αντικείμενα από το Κατάστημα VIP και άλλα πολλά.

Για αναλυτικές πληροφορίες για τα RSA Security Tokens, ρίξε μια ματιά στη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις RSA Security Token.

Αν έχεις ερωτήσεις για το πώς να αγοράσεις ή να χρησιμοποιήσεις το RSA Security Token, επικοινώνησε με το support@betstars.eu.

Υπεύθυνο παιχνίδι

Responsible Gaming

Είμαστε δεσμευμένοι στο υπεύθυνο παιχνίδι και αφοσιωμένοι να κάνουμε ευχάριστη και θετική την εμπειρία σου όσο παίζεις.

Συχνές Ερωτήσεις για Υποστήριξη

FAQ

Η ομάδα υποστήριξής μας έχει συγκεντρώσει μια λίστα με ερωτήσεις που υποβάλλονται συχνά από τους παίκτες, μαζί με όλες τις απαντήσεις.