Προβαλλόμενες ανταμοιβές

Συγκέντρωσε πόντους παίζοντας παιχνίδια πραγματικών χρημάτων στις πλατφόρμες μας και θα κερδίσεις chest γεμάτα με ανταμοιβές. Αυτές οι ανταμοιβές είναι σχεδιασμένες ειδικά για σένα και τα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις και περιστασιακά θα βρίσκεις μια επιπλέον ειδική προβαλλόμενη ανταμοιβή να σε περιμένει όταν ανοίγεις ένα chest. Θα προσφέρουμε μια ποικιλία προβαλλόμενων ανταμοιβών μέσα στη χρονιά, αλλά πάντα θα σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίζεις πολλά!

Οι τρέχουσες προβαλλόμενες ανταμοιβές μας

Από 5 έως 18 Μαρτίου 2018, κρύβουμε πακέτα ανταμοιβών αξίας $100 μέσα σε chest του Stars Rewards! Εδώ είναι οι πιθανότητες να λάβεις μία από αυτές τις προβαλλόμενες ανταμοιβές μέσα στο επόμενο chest σου:

ChestΈπαθλοΠιθανότητες
Κόκκινο Πακέτο ανταμοιβής $100 1 στις 4.000
Μπλε Πακέτο ανταμοιβής $100 1 στις 2.000
Χάλκινο Πακέτο ανταμοιβής $100 1 στις 800
Ασημένιο Πακέτο ανταμοιβής $100 1 στις 400
Χρυσό Πακέτο ανταμοιβής $100 1 στις 200
Πλατινένιο Πακέτο ανταμοιβής $100 1 στις 100

Έχεις ερωτήσεις σχετικά με το Stars Rewards; Ρίξε μια ματιά στις συχνές μας ερωτήσεις εδώ ή επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Stars Rewards - Προβαλλόμενες ανταμοιβέςΣυγκέντρωσε πόντους τοποθετώντας τα στοιχήματά σου με τις καλύτερες αποδόσεις και κέρδισε chest γεμάτα με ανταμοιβές. Αυτές οι ανταμοιβές είναι εξατομικευμένες για εσένα και τα παιχνίδια που σου αρέσει να παίζεις.https://www.betstars.uk/stars-rewards/featured/

Ταμείο

Cashier

Είσαι έτοιμος να παίξεις με πραγματικά χρήματα; Χρηματοδότησε το λογαριασμό Stars σου γρήγορα και εύκολα με μια πληθώρα επιλογών, τόσο σε desktop όσο και σε κινητές συσκευές.

Rewards Store

Rewards Store

Χρησιμοποίησε τα StarsCoin σου για να αγοράσεις αποκλειστικά προϊόντα από το Rewards Store.