Υποστήριξη Stars

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε μια ευσυνείδητη και αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης να εργάζεται για εσένα. Η ομάδα υποστήριξης είναι έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σου 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Γενικές ερωτήσεις

Το καλύτερο μέρος για να βρεις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι είναι στην ενότητα των συχνών ερωτήσεών μας. Αν η ερώτησή σου δεν περιλαμβάνεται στις συχνές ερωτήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και ένα μέλος του προσωπικού υποστήριξης ευχαρίστως θα σε βοηθήσει.

Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό Stars ή δεν έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό σου για οποιονδήποτε λόγο, τότε επικοινώνησε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας με την υποστήριξη. Μπορείς να βρεις ένα σύνδεσμο για τη φόρμα στο μενού ‘Βοήθεια’ στο λογισμικό μας.

Στη φόρμα επικοινωνίας με την υποστήριξη, απλώς διάλεξε τη γλώσσα της επιλογής σου, επίλεξε την πιο κατάλληλη Κατηγορία (για παράδειγμα, ‘Λογαριασμός’) και Υποκατηγορία ( ‘Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης’), γράψε ένα θέμα (για παράδειγμα, ‘Δεν μπορώ να θυμηθώ τον κωδικό πρόσβασής μου’) και στη συνέχεια υπόβαλε την ερώτησή σου.

Καλό είναι να συμπεριλάβεις όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ερώτησή σου ή την ανησυχία σου έτσι ώστε να μπορούμε να χειριστούμε το email σου γρήγορα, ολοκληρωτικά και με επαγγελματισμό. Αν λάβεις μήνυμα σφάλματος ή αντιμετωπίσεις τεχνικό πρόβλημα, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες για το μήνυμα ή ένα screenshot ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα το πρόβλημα και να το επιλύσουμε εγκαίρως.

Υπεύθυνο παιχνίδι

Responsible Gaming

Είμαστε δεσμευμένοι στο υπεύθυνο παιχνίδι και αφοσιωμένοι να κάνουμε ευχάριστη και θετική την εμπειρία σου όσο παίζεις.

Συχνές Ερωτήσεις για Υποστήριξη

FAQ

Η ομάδα υποστήριξής μας έχει συγκεντρώσει μια λίστα με ερωτήσεις που υποβάλλονται συχνά από τους παίκτες, μαζί με όλες τις απαντήσεις.